Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Treylerde 10 yıl garanti

Türk treyler sektörünün lideri Tırsan, sektörde bir ilke daha imza atarak üretimde kataforez teknolojisini uygulamaya başladı.

Treylerde 10 yıl garanti

Türk treyler sektörünün lideri Tırsan, sektörde bir ilke daha imza atarak üretimde kataforez teknolojisini uygulamaya başladı. Türkiye treyler üretiminde bir ilk olan bu sistemle birlikte Tırsan, 10 yıl paslanmazlık garantisi verdi.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, 10 yıl paslanmazlık garantisinin 2. elde de devam ettiğini açıkladı. Nuhoğlu, kataforez teknolojisiyle müşterilerinin yatırımlarında daha fazla katma değer sağladıklarının altını çizdi. Yeni teknolojinin 2012 yılı Mart ayı itibariyle hayata geçtiği bildirildi.

“Tırsan, en yeni, en güvenilir ve çevre dostu olan Çinko Tri-Elektron Metodunu, kataforez teknolojisi olarak belirlemiştir” diyen Nuhoğlu, treyler sektöründe bilinen demir-fostat kataforez uygulamaları yerine, otobüs üreticilerinin de yaygın olarak kullandığı bu yöntemi tercih ettiklerini ve bu sayede de uzun süreli paslanmazlık koruması sağladıklarını söyledi. Çetin Nuhoğlu, “Çinko, paslanmaya karşı yüksek direnci ile bilinmektedir. Tri-Elektron Metodu çinko kaplı yüzeye uygulandığında metale en yüksek paslanmazlık koruması sağlanır. Kataforez, paslanmaya karşı metal yüzeylerin korozyon direncini arttırmak amacı ile elektrokimya prensiplerine dayanan ve metal yüzeylerde film oluşturan astar yöntemidir. Kataforez, oksijen ve nemin sac yüzeyine ulaşmasını engeller ve uzun süreli paslanmazlık için mükemmellik şartlarını sağlar. 11 farklı adımda gerçekleşen kataforez uygulaması ile 10 yıl paslanmazlık imkânı sunulurken, pas nedeniyle oluşan çürüme ve erimenin de önüne geçilmektedir. Treyler’in omurgası olan şasi, kataforez kaplama ile üstün yüzey pürüzsüzlüğü ve boya yapışma performansı ile korunmaktadır” .

Paslanmanın olumsuz etkilerinden korunan aracın, aynı da 10 yıl paslanmazlık garanti kapsamında ğunu dile getiren Nuhoğlu, Tırsan yetkili servislerde araçların düzenli olarak bakımlarının yapılmasıyla da ekonomik ömrünün uzadığını kaydetti. Nuhoğlu, “10 yıl paslanmazlık garantisi 2. elde de devam etmektedir. Kataforez teknolojisi müşterimizin yatırımlarının geri dönüşümünde de katma değer sağlayacak. Seramik pürüzsüzlüğünde ki yüzey nedeniyle üstün boya yapışma performansı ile de araçların ilk günkü yeniliği de korunacak. Müşterilerimizin ticari itibarları da garanti altına alındı” diye konuştu.