Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Şiğva 20 adet Tırsan Frigo aldı

Bozulabilir gıda taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Şiğva Lojistik, 2012 yılı araç yatırımlarında tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Şiğva 20 adet Tırsan Frigo aldı

Bozulabilir gıda taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Şiğva Lojistik, 2012 yılı araç yatırımlarında tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Tırsan Frigo’yu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Tırsan’ın Diyarbakır bayii Gelecek Otomotiv tarafından Şiğva Lojistik’e satışı 20 adet Tırsan Frigo, Adapazarı Fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Şiğva Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şiğva, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Hamdi Yüncü katıldı.

Burhan Şiğva, Tırsan Frigo’yu Tırsan kalitesine ve üretim gücüne duydukları güven nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Müşteri memnuniyetini temel çalışma felsefesi olarak kabul ettiklerini vurgulayan Burhan Şiğva “Bu hedefimizi gerçekleştirmek için de Tırsan markasını tercih ettik. Ayrıca Tırsan treylerler yüksek 2.el değeri ile de en iyi yatırım araçlarıdır” .

Mersin merkezli Şiğva Lojistik, soğuk gıda taşımacılığı alanında çalışmalarını yürütmektedir. Ağırlıklı yurtiçi taşımacılık yapan Şiğva Lojistik yeni yatırımlarla büyümeyi hedeflemektedir.

TIRSAN FRİGO

Yüksek basınçlı ve ısıtmalı pres ile rijit poliüretan ve GRP levhaları yapıştırarak yüksek dayanıklılıkta sandviç paneller üreterek oluşturulan Tırsan Frigo’lar maksimum ısı izolasyonuna ve dayanıklılığa sahiptir. Panel tabanı EN 283 normuna göre forklift yükü taşıyabilecek şekilde tasarlanmıştır. Yan paneller iç darbelere karşı koruma amaçlı, panel orta kısmında 120mm yükseklikte PVC yan koruma bariyeri ile takviyelendirilmiştir. Tırsan Frigo’lar, gıda maddelerinin uluslararası taşımacılığıyla ilgili ECE regülasyonuna uygun olan ATP-C sertifikası (FRC veya IR)’na sahiptir.