Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Fesan üstyapılı dampere tam not

Tırsan bayisi DAF-Tırsan Otomotiv yaklaşık iki ay süren yoğun roadshow programını tamamladı.

Fesan üstyapılı dampere tam not

Tırsan bayisi DAF-Tırsan Otomotiv yaklaşık iki ay süren yoğun roadshow programını ladı. Tırsan şasi üzerine Fesan üstyapısı ile DAF-Tırsan Otomotiv tarafından pazara sunulan Kapaklı Damper ve DAF CF 85.410’u nakliyeciler ile buluştu. 19 Mart 2012 Pazartesi günü Konya’da başlayan roadshow 30 Nisan 2012 Cuma günü Çankırı’da sonlandı.

2011 Haziran ayında piyasaya sunulan Tırsan şasili ve Fesan üstyapılı Kapaklı Damper kısa sürede yurtiçi taşımacılık yapan müşterilerin güvenilir iş ortağı olarak pazarda yerini sağlamlaştırdı. DAF-Tırsan Otomotiv anlaşmalı üst yapıcısı Fesan ile ortaklaşa yürüttüğü organizasyonda Konya, Kütahya, Uşak, Denizli, Muğla, İzmir, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Tavşanlı, Eskişehir, Bilecik, Akyazı, Düzce, Zonguldak, Çankırı olmak üzere 17 ilde araç tanıtımı gerçekleştirdi.

Bölge kooperatifleri ve lojistik firmaları tarafından büyük ilgi ile karşılanan araçlar sağlamlık ve kaliteleri ile göz drdu. Tırsan Şasi sağlamlığı ile Fesan üst yapı tüm kapak ve ilavelerinin standart ölçüde olması sayesinde birbirinin yerine takılabilir olması ile ve DAF CF 85.410 ise kabin içi konforu, sağlamlığı ve performansı ile müşterilerin beğenisini topladı.

MÜKEMMEL KOMBİNASYON

“Tırsan yaparsa en kalitelisini ve en iyisini yapar” felsefesiyle geliştirilen Tırsan Şasi’ler Fesan üst yapısı ile farklı sektörler için her koşulda gösterdiği sağlamlık ve performans ile ödülü hak edecek kalitede bir araç. 2.550mm. genişliğe sahip Fesan üstyapılı kapaklı damper’in teknik yüklü ağırlığı 39.000kg. ve toplam araç ağırlığı 7.200kg. Teknik king pin kapasitesi 12.000kg. olan aracın teknik dingil yükü 27.000kg.’dır. Araç şasisi üzerine üstyapı olarak 8.300mm.’den 8.600mm.’ye kadar araç kasası yapılabilmektedir.
Kapaklı Damper’in Öne Çıkan Avantajları 1- Tırsan Şasi’ler şasi teknolojisi ve özel komponentleri sayesinde aracın arkasında akarak yol alır ve yakıt sarfiyatını düşürür.