Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Öztreyler’in çözüm ortağı Ruukki

Treyler sektörünün önde gelen firmalarından Öztreyler, üstyapı ve damper üretiminde çözüm ortağı olarak Ruukki’yi seçti.

Öztreyler’in çözüm ortağı Ruukki

Treyler sektörünün önde gelen firmalarından Öztreyler, üstyapı ve damper üretiminde çözüm ortağı olarak Ruukki’yi seçti. Firma Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Dal, yapılan işbirliği ile müşterilerine daha dayanıklı araç sunacaklarını açıkladı.

Öztreyler’in çelik malzemelerinde tercih ettiği marka olan Ruukki ayrıca, lazer kaynaklı ürünlerde Öztreyler’in tek tercihi . Farklı kaynaklama tekniklerine oranla, kaynak yerinin deformasyonunu en aza indirgeyen lazer kaynaklama teknolojisi ile Ruukki, müşterisinin lazer kaynaklama işlemini üstlenerek, Öztreyler’in üretim maliyetlerini düşürmesini ve ayrıca bunun yanında günlük üretim adetlerinin de arttırılmasında önemli rol oynayacağı bildirildi.

Ruukki’nin aşınma sacı alanında Türkiye’de en iyi hizmeti veren firmalardan biri ğunu dile getiren Öztreyler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Dal, “Türkiye’de ve ihracat yaptığımız tüm ülkelerde kalitemizle ön plana çıkan bir üreticiyiz. Ürünlerimizin dayanıklı olabilmesi için alanında en iyi olan firmalar ile çalışıyoruz. Ruukki, aşınma sacı ve levha tedarikimizin yanı sıra, lazer kaynaklı ürünlerini ek yatırım gerekmeksizin bize sunarak üretim maliyeti ve işçilik alanlarında bize avantaj sağlıyor. Ayrıca üretimimize özel ölçü ve kalınlıklarda tedarik ettiği saclarla da üretim hızımızın yaklaşık yüzde 15 oranında artmasını sağlıyor” açıklamasını yaptı.

2009 yılından bu yana Türkiye pazarında Ruukki’nin faaliyet gösterdiğini ifade eden Ülke Müdürü Özgür Yalçın, Öztreyler ile işbirliği yapmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti diye getirdi. Yalçın, “1960 yılından bu yana 30’un üzerinde ülkede iş ortaklarına sunduğu çözümler ile farklılaşan, Finlandiya merkezli çelik üreticisi Ruukki, 2009 yılında giriş yaptığı Türkiye pazarındaki gücünü artırmaya devam ediyor. Türkiye’nin en önemli üstyapı ve damper üreticilerinden Öztreyler, ürünlerini hafifletmek, kullanım ömrü ve dayanıklılıklarını artırmak hedefi ile aşınma sacı ve levha tedarikçisi olarak Ruukki ile işbirliğine başladı” .