Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Etsel, çekicide Man, treylerde Serin’i tercih etti

Mersin’de faaliyet gösteren Estel Madencilik şirketi, 2012 araç yatırım programı dahilinde Serin’i tercih etti.

Etsel, çekicide Man, treylerde Serin’i tercih etti

Mersin’de faaliyet gösteren Estel Madencilik şirketi, 2012 araç yatırım programı dahilinde Serin’i tercih etti. Firma siparişini verdiği 5 adet Man TGS 18400‘ü ve 5 adet Serin Damperli Treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Serin Otomotiv tarafından Estel Maden Nakliyat şirketine satışı yapılan 5 adet Man TGS 18400‘ü ve 5 adet Serin Damperli Treyler, Konya tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Estel Maden Nakliyat şirketi adına filo sorumlusu Cihan Yücel, Serin Treyler adına ise Satış ve Pazarlama Sorumlusu Abdullah Sürmeli katıldı.

Cihan Yücel, “Şimdiye kadar yapmış ğumuz tüm araç yatırımlarımızda öncelikli olarak kaliteyi ve satış sonrası hizmetleri göz önünde bulundurduk. Buna bağlı olarak bu iki unsurda da Serin’in bize en iyisini sunacağından emin ğumuz için bugün burada, hem 5 adetlik Man çekici hem de 5 adetlik Serin damperli treyleri filomuza katmanın sevincini yaşamaktayız. Serin ile yapmış ğumuz bu iş ortaklığı sayesinde filomuzu güçlendirmeye devam etmekteyiz. Bana göre Serin, treyler piyasasının en iyilerinden biri ve giderek yükselmeye devam etmekte olan bir firma. Bu gücünü Man kalitesiyle birleştirmesiyle çekici piyasasında da ispat edeceğinden eminim. İş ortaklığımızın ilerleyen içerisinde devam edeceğine inanıyorum. Bize göstermiş kları yakın ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” .

Serin Treyler Satış ve Pazarlama Sorumlusu Abdullah Sürmeli ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Öncelikle bu yatırımlarında bizleri tercih etmelerinde dolayı Cihan Yüksel’e çok teşekkür ediyor ve biz bu iş ortaklığının uzun soluklu olmasını temenni ediyoruz. Serin olarak Türkiye’deki treyler pazarındaki yükselişimizde müşterilerimizin desteklerinin bizim için çok büyük önemi var. Yapmış ğumuz her teslimat töreninde sadece araç teslimatı yapmıyor, bunun yanında yeni dostlukların temellerini atmış oluyoruz. Bugün burada yapılan bu 5 adet çekici ve 5 adet treyler teslimatı da bunun bir göstergesidir. Yılın başında çekici sektörüne Man kalitesiyle hızlı bir giriş yaptık ve satışlarımızdaki artışlar bu yılın sonunda çekici sektöründe istediğimiz hedeflere ulaşacağımızın bir göstergesi olmaktadır.”