Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

Günaydın, treylerde Tırsan’a güveniyor!

Mobilya taşımacılığı alanında uzmanlaşan Günaydın Uluslararası Nakliyat, 2012 araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Günaydın, treylerde Tırsan’a güveniyor!

Mobilya taşımacılığı alanında uzmanlaşan Günaydın Uluslararası Nakliyat, 2012 araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Tırsan Mega Şasili Maksima Brandalı Semi-Treyleri teslim alarak filosuna dahil etti.

Daf/Tırsan Otomotiv tarafından Günaydın Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan 20 adet Tırsan Mega Şasili Maksima Brandalı Semi-Treyler, Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Günaydın Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Günaydın, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, DAF-Tırsan VIP Satış Yöneticisi Ertuğrul Erkoç ve firma personeli katıldı.

Şükrü Günaydın teslimat töreninde yaptığı açıklamada Tırsan’ı tercih etmelerinde ki en büyük etkenin araçların sağlamlığı ve Tırsan markasının güvenilirliği ğunu dile getirdi. DAF araçlarının performansının, kalitesinin ve uzun yıllar güvenle kullanılıyor olmasının da diğer önemli tercih sebepleri ğunu vurguladı. DAF-Tırsan Otomotiv’in satış sonrası hizmetlerde sunduğu hizmet kalitesine her güvendiklerini belirten Şükrü Günaydın ‘DAF-Tırsan Otomotiv vazgeçilmez iş ortağımızdır’ .

Günaydın Uluslararası Nakliyat’ın filosunda yeni alımları ile beraber 73 adet Tırsan Treyler ve 17 adet DAF çekicisi bulunmaktadır. Kayseri merkezli Günaydın Uluslararası Nakliyat mobilya taşımacılığı üzerine uzmanlaşmıştır. Ağırlıklı olarak taşımacılık yaptığı ülkeler arasında Almanya, Hollanda, Fransa, İspanya, Avusturya, Türkmenistan, İran ve Irak yer almaktadır.