Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Doğru ürüne yatırım yapan kazanır!

Sıvı gıda taşımacılığında uzmanlaşan Güney Eksport, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Doğru ürüne yatırım yapan kazanır!

Sıvı gıda taşımacılığında uzmanlaşan Güney Eksport, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 70 adet paslanmaz çelik Kässbohrer Sıvı Gıda Taşıyıcı Tanker’i teslim alarak filosunu güçlendirdi. Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek, “Bu araç ile 2 ton daha fazla yük taşıyacağız. Buda ton başına daha fazla kazanç demektir. Dolayısıyla biz doğru ürüne yatırım yaptık” .

Tırsan bayii Gelecek Otomotiv tarafından Güney Eksport’a satışı yapılan 70 adet Kässbohrer Sıvı Gıda Taşıyıcı Tanker, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Genel Müdürü Hamdi Yüncü katıldı.

ÇEKİLİŞ İLE GELEN İŞBİRLİĞİ

Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek ile dostluklarının uzun yıllara dayandığını ancak filoda bir tane bile Tırsan markasının bulunmadığını dile getiren Çetin Nuhoğlu, “Brisa, lastik müşterilerine yönelik bir kampanya düzenlemişti. Ödül törenine katıldığımda treyler talihlisinin Abdulkadir Şimşek ğunu gördüm ve çok sevindim. Ve kendisine; ‘bak işte bugüne kadar ben sana bir tane bile araç verememiştim. Bu tesadüf olamaz ama bu Tırsan ürününü kullandıktan sonra aradaki farkı göreceksin…’ demiştim. 70 adetlik alım ile de bu işbirliğini güçlendiriyoruz. Kässbohrer Sıvı Gıda Taşıyıcı Tankerin hafifliği sayesinde rakiplerinden 2 ton daha fazla ürün taşıma kapasitesine sahip . Melas, yağ ve alkol gibi her türlü sıvı gıda taşımacılığı için uygun olan tankerimiz paslanmaz malzemeden üretildi. Uluslararası Taşımacılık kurallarına uygun olarak ürettiğimiz araçlarımızla müşterilerimizin, bayilerimizin ve araçları kullananların memnun ve mutlu olması her ilk önceliğimizdir. Bugün burada üç lider aynı masaya oturdu. Tırsan kalitesiyle, satış ve satış sonrasıyla Pazar lideri. Gelecek otomotiv de hem bölgesinde hem de Türkiye genelindeki bayiler arasında lider. Gıda taşımacılığının lideri ise Güney Eksport. İşte bu üç lider bugün bir araya geldi” .

9 ŞUBE, 180 TREYLER

Güney Eksport’un Türkiye genelinde 9 şube ile sıvı gıda taşımacılığı yaptığını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şimşek, yeni alımlar ile birlikte treyler öz mal filo sayısının 180’e yükseldiğini söyledi. Şimşek, 'Filomuz içinde 38 paslanmaz çelik tankerimiz vardı. Teslim aldığımız 70 adet Kaessbohrer ile bu sayı 108 adet paslanmaz çelik tankere çıktı. Tırsan’ın kalitesi zaten tartışılmaz. Ancak bugüne kadar bir işbirliğimiz olmamıştı. Yaptığımız araştırmada Tırsan’ın rakiplerine göre 2 ton daha hafif ğunu gördük. Bu da aynı maliyetlerle 2 ton daha fazla yük taşıma demektir. 2 ton yük demek, daha fazla kazanç demek. Dolayısıyla biz doğru ürüne yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Daha fazla rekabetçi olabilmek adına hedefimiz paslanmaz çelikten imal edilen Tırsan ürünleri ile filomuzu yenilemektir. Bu sayede de daha sağlıklı taşıma yapacağız” .

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

70 adetlik araç alım projesinde kredi kullanıldığını dile getiren Abdulkadir Şimşek, şöyle devam etti: “Gelecek Otomotiv ile olan işbirliğimiz uzun yıllara dayanmaktadır. Hekim Toloğ benim dostumdur. Dolayısıyla da bu alış-verişi dostumla yaptım. Çekiciler ile birlikte kredilendirildi ve Mercedes-Benz Türk Finans’tan kredi kullandık. Kullandığımızın kredinin faizi ise bankaların neredeyse yarı fiyatının altındadır. Bu projeye verdiği destekten dolayı Çetin Nuhoğlu ve Hekim Toloğ’a çok teşekkür ederim…”

EKOMİYE KATKI

Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Dokuz farklı şehirde şubesi olan Güney Eksport firması gibi sıvı gıda ve melas taşımacılığında sektörün lider bir firmasına Kässbohrer tankerlerimizi satmak çok önemlidir. 2 ton daha fazla taşıyabilmek ve daha az yakıt tüketmek, ülke ekonomisine sağlanan çok büyük bir katkıdır. Tırsan’ın yeni Ar-Ge binası yatırımlarında da hedeflerinin hep daha hafif araçlar üreterek taşımacılık sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sağlamak ğunu görüyoruz. Gelecek Otomotiv olarak da doğru müşteriye doğru aracı satmaya devam edeceğiz.”

KAESSBOHRER STC SIVI GIDA TAŞIYICI TANKERİN ÖZELLİKLERİ:
Boş ağırlığı 6400kg / 32 m3
Hafifliği sayesinde 2 ton daha fazla taşıma kapasitesine sahip
Avrupa standartlarında UVV emniyet sertifikasına uygun
Tank boyunca UVV emniyet kurallarına uygun yürüme yolu
Arkada ve önde UVV emniyet kurallarına uygun katlanır merdiven
Tank malzeme paslanmaz çelik
Normec marka 5 menhollü
4 adet yüksek mukavemetli dalgakıran
İki sıra ısıtma kanalı
Araç içinde ürün kalmayacak şekilde tam boşaltımı sağlayacak sistemler
Kaessbohrer sıvı taşıyıcılar boyalı, hareli ve izolasyonlu olarak 3 farklı çeşitte üretilebilmektedir.

UVV Emniyet Sertifikası nedir?
Avrupa Birliği ülkelerinde zorunlu olarak uygulanan ‘tanker araçların tasarımı sırasında uyulması gereken kaza önleme talimatlarını’ içeren güvenlik sertifikasıdır. Kässbohrer Sıvı Gıda Taşıyıcı Tankerleri UVV Emniyet Sertifikasına tam uygun olarak üretilmektedir.