Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Gemalmaz, 40 adet Fruehauf aldı

Lojisitik sektörünün önde gelen firmalarından Ankara merkezli Gemalmaz Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Otokar’dan yana kullandı.

Gemalmaz, 40 adet Fruehauf aldı

Lojisitik sektörünün önde gelen firmalarından Ankara merkezli Gemalmaz Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Otokar’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet Otokar Speedslider semi-treyleri teslim alarak filosunu genişletti. Yeni alımla birlikte firmanın araç parkındaki treyler sayısının 114’e yükseldiği bildirildi.

1950 yılında Ankara toptancı halinde kurulan Gemalmaz Nakliyat, bugün başta otomotiv ve yedek parça alanında olmak üzere Türkiye’nin önde gelen şirketlerine hizmet veriyor.

Otokar Ankara bayii Tan Oto tarafından Gemalmaz Nakliyat’a satışı yapılan 40 adet Otokar Speedslider semi-treyler, firmanın araç parkında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Gemalmaz Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Gemalmaz, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Bölge Satış Yöneticisi Yekta Doğan katıldı. Törende Tan Oto’dan ise Genel Müdür Serdar Mındıkoğlu ve Satış Müdürü Çetin Selçuk Arslan’da hazır bulundu.

Tugay Gemalmaz, Otokar’ı tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Gemalmaz Nakliyat olarak filomuzda treyler sektöründe Türkiye’nin ilklerine imza atan ve en öncü markalarının başında gelen Otokar-Freuhauf markasını tercih etmiş bulunuyoruz. Yeni alımla birlikte filomuzda 114 adet semi treylerlik araç parkına ulaştık. Teknik özellikleri, kullanım kolaylığını düşünerek, satış sonrası hizmeti ve desteğine duyduğumuz güven nedeniyle tercihimizi tereddütsüz Otokar’dan yana kullandık. Yaptığımız bu yeni yatırımla müşterilerimize daha iyi hizmet vereceğimizi düşünüyoruz.”

Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı ise konuya ilişsin şöyle konuştu: “Türkiye lojistik sektörünün emin adımlarla ve hızla büyüyen ve Ankara bölgesinin köklü firmalarından Gemalmaz Nakliyat’ın yeni araç alımında güvenilirlik, sağlamlık ve kalite özelliklerini birarada sunan Otokar semi-treylerlerini tercih etmesinden büyük mutluluk duyduk. Özellikle hızlı yükleme ve boşaltma imkanı sunarak filolara dinamizm getiren Otokar Speedslider araçlarının Gemalmaz’ın büyümesine de hız kazandırmasını diliyoruz.”

TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Otokar-Freuhauf Speedslider semi treylerde 2,75 metre iç net yüksekliğinin yanı sıra ilave tavan yükseltme sistemleri ile maksimum hacim sağlanıyor. Ayrıca, birbirinden bağımsız olarak kayar yan ve tavan sistemi mevcut olan araçlarda üstten yükleme imkanı bulunuyor ve bu sayede kullanıcısına ve işçilikten büyük avantaj sağlıyor. Bölge müşterilerinin talepleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan semi-treyler araçlarında kullanım kolaylığını ve güvenliği ön plana çıkaran, 5 sıra tente altı profili, paslanmaz malzemeden imal edilen kilit mekanizmalarına sahip arka kapı gibi geliştirilmiş üst yapı özellikleri yer alıyor.

Ayrıca yürüme grubunda disk frenli dingiller, frenleme kabiliyetini bir kat daha artıran EBS sistemi, devrilmeye karşı yol emniyeti sağlayan RSS ve ön kalkar dingili otomatik kullanım kolaylığı sağlayan "Traction Help" gibi sistemler standart olarak araçlarda sunuluyor. Kullanıcı kolaylığı ve ihtiyaçlarını ön planda tutan aksesuarlar da sürücülerine rahat bir kullanım imkânı veriyor.