Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Tırsan ailesine Mengerler de katıldı

Türk otomotiv sektörünün lokomotif şirketlerinden Mengerler Ticaret Türk A.

Tırsan ailesine Mengerler de katıldı

Türk otomotiv sektörünün lokomotif şirketlerinden Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Tırsan ile bayilik sözleşmesi imzalayarak Milas Şubesi’nde Tırsan ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmeye başladı. Önümüzdeki dönemlerde Mengerler’in diğer şubelerinde de Tırsan Treyler’in ürün satış ve satış sonrası hizmetlerinin yürütülmesinin planlandığı bildirildi.

Bodrum Milas’ta düzenlenen bayilik sözleşme törenine; Milas kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat, Mengerler Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülseren Zanbak, Genel Müdür Hayrettin Karaboğa, Milas Şubesi Genel müdürü Fuat Boduroğlu, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Genel müdür yardımcısı Ercan Kulaksız ile çok sayıda bölge nakliyecisi katıldı.

Bayilik anlaşmasıyla birlikte Mengerler Milas, Muğla ilinde ve komşu illerde yapılan her türlü nakliye ve taşıma işinde ihtiyaç duyulabilecek 20 ana tipte ve alt tiplerinde Tırsan ve Kassböhrer treylerlerini müşterilerine sunacak. Satışla birlikte servis hizmetleri de nakliyecilere verilecek.

Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Milas Şubesi Genel Müdürü Ali Fuat Boduroğlu, “İhtiyaçlar doğrultusunda geliştirmeye odaklandığımız hizmet yelpazemizin yeni bir örneğini bugün sizlere sunmak istiyoruz. Nakliye ve taşımacılık dünyanın her noktasında önemli bir ihtiyaçtır. Sizler bu alanda faaliyet gösteren işletme sahipleri, çözüm ortaklarımızsınız. Treyler ile yaptığınız her çeşit taşımayı karşılayan sektörün lideri bir markayı ve bu markanın servis ve yedek parça hizmetini sizlere sunacak olmamızdan dolayı mutluyuz” .

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da bu bayilik anlaşmasının önemine vurgu yaptı. Ege Bölgesindeki nakliyecilerin bundan büyük bir avantaj sağlayacaklarının altını çizen Nuhoğlu, “Sektörde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti kavramlarında buluşmak çok önemli. Kaliteli ürün üretmek kadar ürünlerinizi müşterilerinize en doğru şekilde, ihtiyaçlarına uygun olarak sunmak gerekir. Üretici firma ile bayi arasında müşteri memnuniyetini sağlayacak bir uyumun olması gerekmektedir. Tırsan, Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Milas Şubesi ile yaptığı bu bayilik anlaşması ile Ege bölgesinde müşterilerine daha geniş kapsamlı hizmet ve müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına daha hızlı cevap vermeyi amaçlamaktadır. Her sektörde daha iyiyi yapmayı hedefleyen Tırsan, ülke ekonomimizde önemli bir yere sahip olan Ege Bölgesinde taşımacılık sektörünün gelişmesini son teknolojiye sahip ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını hedeflemektedir. Biz Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Milas Şubesi’nin bayi ağımıza katılmasında büyük bir mutluluk duymaktayız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Tırsan adına Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu bayilik sözleşmesini imzalarken, Mengerler Milas Şubesi adına da Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülseren Zanbak imzaladı.