Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Ruukki, Maden 2012 Fuarı’na katıldı

2009 yılından bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren Finlandiya merkezli çelik üreticisi Ruukki, maden sektörünün buluşma noktası olan Maden Fuarı’na katıldı.

Ruukki, Maden 2012 Fuarı’na katıldı

2009 yılından bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren Finlandiya merkezli çelik üreticisi Ruukki, maden sektörünün buluşma noktası olan Maden Fuarı’na katıldı. Ruukki, fuarda aşınmaya dayanıklı Raex ve yüksek dayanımlı optim çelik ürünlerini tanıttı.

Ruukki Türkiye ofisinin Genel Müdürü Özgür Yalçın, “Madencilik sektöründe kullanılan araçların en temel malzemesi sac malzemelerdir. Bu malzemelerin karşılaşabilecekleri ciddi gerilimlere ve darbelere dayanabilecek nitelikte olmaları gerekmektedir. Ruukki, maden sektörü için özel saclar ve sac çözümleri sunarak bu makinaların aşınma ve gerilim sorunlarının daha az yaşanmasını sağlamaktadır. Bu da sektörde faaliyet gösteren firmalara ve üreticilere yüksek kar ve verimlilik sağlar” .

Yüksek dayanımlı optim sacı ve aşınma sacı Raex özel çelik ürünlerinin, zorlu maden sektörü ürünlerinin yapısal gücünü arttırdığını belirten Özgür Yalçın, şöyle devam etti; “Ruukki’nin ürettiği Raex ve Optim sacları dünya’nın dört bir yanında maden araçları üreticilerinden önemli bir talep görmektedir. Saclarımız kırma makinalarında, kaya damperlerinde, ekskavatör kovalarında ve çeşitli tüm maden ekipmanlarında kullanılmaktadır. Özellikle açık madenlerde standart yol araçlarından daha yüksek miktarlarda yükler taşımak zorunda kları kaya damperlerinde, kazılarda kullanılan ekskavatör kovalarında ve konveyör sistemlerinde yüksek kaliteli ve dayanımlı Ruukki çelik malzemelerinin kullanımını tavsiye ediyoruz. Ruukki’nin özel çelikleri madencilik ekipmanları üreticilerine ve maden firmalarına doğrudan fayda sağlamaktadır. Bu fuarda ayrıca dünyada ilk olarak Ruukki’nin ürettiği RAEX 400HB aşınma sacından üretilen boru malzemelerini de müşterilerimize tanıtma fırsatını yakalayacağız.”