Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Ford’un üstyapıcı ailesi genişliyor

Müşteri memnuniyetinin artırılmasını ve tüketiciye yüksek standartlarda ürün ve hizmet sunulmasını hedefleyen “Ford Otosan-Üstyapıcılar Elele” toplantılarının dördüncüsü İstanbul’da yapıldı.

Ford’un üstyapıcı ailesi genişliyor

Müşteri memnuniyetinin artırılmasını ve tüketiciye yüksek standartlarda ürün ve hizmet sunulmasını hedefleyen “Ford Otosan-Üstyapıcılar Elele” toplantılarının dördüncüsü İstanbul’da yapıldı. “Ford Otosan tarafından Tavsiye Edilen Üstyapıcı” olmaya yeni hak kazanan firmalarla birlikte üstyapıcıların sayısı 12’ye yükseldi. Ayrıca 6 firmaya, teslim öncesi bakım (PDI) yetkisi verildi.

Ford Otosan tarafından Tavsiye Edilen Üstyapıcılar; Baksan, Efe Endüstri, Güneri Makine, Hidrokon, Hidromak, İmerLt, Karba, Katmerciler, Meiller, Otokar, Özünlü ve Tırsan Treyler şirketinden oluşuyor.

6 firmaya da, aracın müşteriye teslimatından 48 saat önce kontrollerini yapma ve ortaya çıkabilecek problemleri gidermeleri amacıyla PDI yetkisi verildi. Arslan Damper, Ecofrigo, Kartallar Damper, Nett Makine, Nt Mikser ve Özdoğu Damper, teslim öncesi bakımda yetkili firmalar olarak açıklandı.

Ford Otosan’dan satış, pazarlama, satış sonrası, üretim, ürün geliştirme ve özel araç ekiplerinin katıldığı toplantıyı treyler, damper, mikser, beton pompası, kapalı kasa, açık kasa, akaryakıt tankeri, silobas, itfaiye, çöp kamyonu ve diğer özel üstyapı imalatı gerçekleştiren 30 üstyapıcı firmadan 66 temsilci izledi.

Ford Otosan Kamyon Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Operasyonları Müdürü Emrah Duman yaptığı konuşmada, firmalarla ilişkilerin artarak devam ettiğini, onaylı firmaların yıllık periyodik denetleme ziyaretlerine başladıklarını belirtti. Duman, şunları söyledi: “Onaylı Üstyapıcı Süreci ile üstyapıcıların kalitesinin üst seviyeye taşınmasını ve dolayısıyla müşterilere daha kaliteli araçların ulaşmasının garanti altına alınmasını amaçlıyoruz. Onaylı üstyapılı araçlar için, yaşanan herhangi bir sorunun Ford Otosan servislerinde garanti kapsamında ve hızlı bir şekilde çözümlenmesini hedefliyoruz. 2012’nin sonunda, toplam 77 üstyapıcının değerlendirmesini lamış olacağız.”