Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Otokar, bir halka daha ekledi

Treyler konusunda Türkiye’nin en etkin bayi ağına sahip Otokar, 50.

Otokar, bir halka daha ekledi

Treyler konusunda Türkiye’nin en etkin bayi ağına sahip Otokar, 50. yılında bu alanda büyümeye devam ediyor. 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren Uğur Koçak Treyler Motorlu Araçlar, Otokar’ın treyler ve semi treyler alanında Bursa, Balıkesir ve Yalova yetkili bayisi olarak hizmet verecek.

Türkiye treyler sektörünün öncülüğünü yapmış olan Otokar, bu başarısında arkasına aldığı etkin bayi ağına 2013 yılı ile birlikte bir yenisini daha ekleyerek merhaba diyor. Otokar fabrikasında imzalanan bayilik anlaşması için yeni bayi yetkilileri Uğur Koçak ve Olcay Çalgın, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler ile bir araya geldi.

Konusunda uzman 15 çalışanı ile Bursa, Balıkesir ve Bandırma sapağındaki 25 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan yeni bayi, Otokar’ın Bursa, Balıkesir ve Yalova yetkili bayisi olarak treyler ve semi treyler tipi araçlarının satışını üstlenecek.

Uğur Koçak, treyler ve semi treyler yetkili bayiliği ile birlikte tüm nakliye firmalarının ihtiyaçlarını karşılamayı istediklerini belirtti. Koçak, Otokar ile birlikte büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı ise “Türkiye’nin en etkin treyler bayi ağına, çok önemli bir aile ferdi daha katıldı. Yeni bayimizden beklentimiz yüksek. Sahip kları yetkinlik ve tecrübe ile beklentilerimizi eksiksiz karşılayacaklarını düşündüğümüz Uğur Koçak’a çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.