Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Murat’ın Low-Bed de tercihi Kässbohrer

İş makinesi ve proje taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Murat Ağır Nakliyat, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Murat’ın Low-Bed de tercihi Kässbohrer

İş makinesi ve proje taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Murat Ağır Nakliyat, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği Kässbohrer marka Low-Bedi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Murat Ağır Nakliyat’a satışı yapılan Low-Bed, Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Murat Ağır Nakliyat yetkilisi Ramazan Şimşir ve Daf-Tırsan Otomotiv Satış Temsilcisi Ömer Tuğlu ile firma yetkilileri katıldı.

Ramazan Şimşir, “Kässbohrer Low-Bed’in sağlamlığının ağır yüklemelerde sağlayacağı güven ile müşterilerimiz için tercih edilen çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. 20 adetlik araç filomuza yeni kattığımız bu ürün ile her türlü yol koşulunda ve her tip yüke uygun çözümleri müşterilerimize güvenle sunacağımız için gururluyuz” .

Müşteri ihtiyaçlarına odaklı, asırlık bilgi ve mühendislik tecrübesi ile yürütülen AR-GE çalışmalarıyla geliştirilen Kässbohrer Low-Bed, en yüksek kalite ile maksimum yük güvenliği sağlıyor. Uzayabilir özelliği ile ekstra uzun yüklerin taşınmasını (köprü kirişleri, direkler, beton kolonlar, çelik kafes konstrüksiyonlar) kolaylaştırıyor.