Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

TREDER, amacımıza ulaştık!

Ulaşım Gazetesi’nin gündeme getirdiği “Treyler bandrolü yolda!” başlıklı habere tepkiler çığ gibi büyürken, Türkiye Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) yazılı bir açıklama yaparak, amaçlarının kamuoyu oluşturarak geniş bir platform da bu konuyu tartışmak olduğunu ve bunda da başarılı olduklarını açıkladılar.

TREDER, amacımıza ulaştık!

Ulaşım Gazetesi’nin gündeme getirdiği “Treyler bandrolü yolda!” başlıklı habere tepkiler çığ gibi büyürken, Türkiye Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) yazılı bir açıklama yaparak, amaçlarının kamuoyu oluşturarak geniş bir platform da bu konuyu tartışmak ğunu ve bunda da başarılı klarını açıkladılar.

Türkiye Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) imzasıyla yapılan yazılı açıklama da aynen şu görüşlere yer verildi:

“TREDER Yönetim Kurulu’nun ortaklaşa kararlaştırdığı, treyler plakalarına cüzzi de olsa vergi getirilmesi konusundaki görüşleri kamuoyu tarafından yankı bulmuş ve çeşitli kişi ve kurumlar tarafından ele alınmıştır. TREDER olarak öncelikli amacımız konunun gündeme taşınması ve geniş bir platformda tartışılması idi. Bu anlamda TREDER’in, plakalara vergi getirilmesi konusunda ısrarlı olmadığını kamuoyuyla paylaşmak isteriz. UND’den gelen ‘ortak akıl’ çağrısını TREDER olarak takdir ve memnuniyetle karşıladığımızı belirtmek isteriz. Et ve tırnak gibi olan nakliye ve treyler sektörünün bu sorunun çözümünde birlikte çalışması gerektiğine yürekten inanıyoruz.”