Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Has Otomotiv’de Tırsan ailesine katıldı

Müşterisine daha kaliteli ve daha hızlı çözümler sunmayı hedefleyen Tırsan Treyler, bayii ağını genişletmeye devam ediyor.

Has Otomotiv’de Tırsan ailesine katıldı

Müşterisine daha kaliteli ve daha hızlı çözümler sunmayı hedefleyen Tırsan Treyler, bayii ağını genişletmeye devam ediyor. Tırsan’ın kalitesine ve gücüne inanan Mercedes-Benz Türk bayileri de bir bir Tırsan ailesine katılıyor. Gelecek Otomotiv ve Mengerler’in ardından aileye son katılan Has Otomotiv .

Has Otomotiv, Tırsan ile bayilik sözleşmesi imzalayarak İzmir Şubesi’nde Tırsan ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmeye başladı. Türkiye genelinde 11 lokasyonda hizmet veren Has Otomotiv’in, önümüzdeki günlerde diğer şubelerinde de Tırsan Treyler’in ürün satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmeyi planlandığı öğrenildi.

İzmir-Bornava’da bulunan Has Otomoiv’in showroomunda düzenlenen kokteyle Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Yönetim Kurulu Üyesi Latif Karaali, İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgül, Genel Müdürü Uğur İrfanoğlu, İzmir Şube Müdürü Turan Dik, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile lojistik sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Has Otomotiv başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi’nde yapılan her türlü nakliye ve taşıma işinde ihtiyaç duyulabilecek 20 ana tipte ve alt tiplerinde Tırsan ve Kassböhrer treylerlerini müşterilerine sunacak. Satışla birlikte servis hizmetleri de nakliyecilere verilecek.

Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, “İhtiyaçlar doğrultusunda geliştirmeye odaklandığımız hizmet yelpazemizin yeni bir örneğini bugün sizlere sunmak istiyoruz. Nakliye ve taşımacılık dünyanın her noktasında önemli bir ihtiyaçtır. Sizler bu alanda faaliyet gösteren işletme sahipleri, çözüm ortaklarımızsınız. Treyler ile yaptığınız her çeşit taşımayı karşılayan sektörün lideri bir markayı ve bu markanın servis ve yedek parça hizmetini sizlere sunacak olmamızdan dolayı mutluyuz” .

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da bu bayilik anlaşmasının önemine vurgu yaptı. Has Otomotiv’in Tırsan ailesine katılmasıyla birlikte bu bölgede daha kaliteli hizmet sunacaklarını dile getiren Nuhoğlu, “Sektörde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti kavramlarında buluşmak çok önemli. Kaliteli ürün üretmek kadar ürünlerinizi müşterilerinize en doğru şekilde, ihtiyaçlarına uygun olarak sunmak gerekir. Üretici firma ile bayi arasında müşteri memnuniyetini sağlayacak bir uyumun olması gerekmektedir. Tırsan, Has Otomotiv İzmir Şubesi ile yaptığı bu bayilik anlaşması ile Ege bölgesinde müşterilerine daha geniş kapsamlı hizmet ve müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına daha hızlı cevap vermeyi amaçlamaktadır. Her sektörde daha iyiyi yapmayı hedefleyen Tırsan, ülke ekonomimizde önemli bir yere sahip olan Ege Bölgesi’nde taşımacılık sektörünün gelişmesini son teknolojiye sahip ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını hedeflemektedir. Biz, Has Otomotiv İzmir Şubesi’nin bayii ağımıza katılmasından büyük bir mutluluk duymaktayız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Tırsan adına Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu bayilik sözleşmesini imzalarken, Has Otomotiv adına da Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer imzaladı.

Ahmet Gözen / Ulaşım Gazetesi
İzmir