Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Marsağ, 20 adet Tırsan treyler aldı

Mardin merkezli nakliye firmalardan Marsağ Uluslararası Taşımacılık, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana yaptı.

Marsağ, 20 adet Tırsan treyler aldı

Mardin merkezli nakliye firmalardan Marsağ Uluslararası Taşımacılık, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 13 adet konteynır taşıyıcıyı teslim alarak filosunu güçlendirdi.

2000 yılında Mardin’de kurulan ve 2012 yılında İstanbul şubesini Ambarlı’da açan Marsağ Uluslararası Taşımacılık, Ortadoğu ülkelerine akaryakıt, kuru yük ve inşaat malzemeleri taşımacılığı alanlarında faaliyet göstermekte. Konteynır taşımacılığında uzmanlaşan firma bu alanda referans gösterilen bir marka olma hedefi doğrultusunda tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Marsağ Uluslararası Taşımacılık’a satışı yapılan 13 adet konteynır taşıyıcıyı, Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Marsağ Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sağlam, Genel Müdür Enis Uzunoğlu ve Daf-Tırsan Otomotiv satış temsilcisi Yasin Tiryaki katıldı.

İbrahim Sağlam “Tırsan’ın sunduğu güven bizim için önemli. Ürünlerin kalitesine ve satış sonrası hizmetlere duyduğumuz güven nedeniyle Tırsan’ı tercih ettik. Tırsan C9 konteynır taşıyıcı ile gabari problemi olmadan, yasal mevzuatlara uygun taşımacılık yapacağız. Böylece işimizi geliştirmek adına geleceğe yatırım yapmış oluyoruz” .

Tırsan C9 konteynır taşıyıcı; 1 adet 20’lik, 2 adet 20’lik, 1 adet 30’luk, 1 adet 40’lık ve 1 adet 40’lık High Cube taşıma özelliğine sahip. Ortaya 20’lik konteynır yüklemelerde, kalkar rampa özelliği sayesinde, forklift ile konteynır içerisindeki yüklerin kolayca alınabilmesi mümkün olmakta.