Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Hatay Has’da Tırsan ailesine katıldı

Ticari araç sektörünün önemli kuruluşlarından Hatay Has Otomotiv, treyler sektörün önde gelen kuruluşlarından Tırsan’ın yeni bayisi oldu.

Hatay Has’da Tırsan ailesine katıldı

Ticari araç sektörünün önemli kuruluşlarından Hatay Has Otomotiv, treyler sektörün önde gelen kuruluşlarından Tırsan’ın yeni bayisi . Hatay Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Züheyr Kara, “Tırsan’la gücümüze güç kattık” .

Hatay Has Otomotiv’in Tırsan ailesine katılımı, düzenlenen tören ile gerçekleşti. Törene, Hatay bölgesinin önde gelen lojistik firma temsilcileri katıldı.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, bu bayilik anlaşmasının önemine vurgu yaptı. Nuhoğlu, “Hatay Has Otomotiv ile Tırsan, Kässbohrer, Mercedes işbirliği için bir araya geldik. Daha önce sağlam temeller üzerine kurduğumuz bayilik zincirimize Hatay Has Otomotiv’i eklediğimiz için çok mutluyum. Sektörün ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çekici ve treyler olarak tek noktadan kusursuz hizmet verebilme amacındayız. Lojistik üs konumunda olan bu avantajlı bölge için oluşturduğumuz güçlü sinerjinin sektör için çok önemli ğunun altını çizmek isterim. İki güçlü marka ve iki pazar lideri yan yana gelmiştir. Doğal olarak bunun farkı yansıyacaktır. En iyi ürünü ve en kusursuz hizmeti müşterilerimize sunabilmek için 36 yıldır çalışıyoruz. Değerli dostlarıma bugün burada bizlerle kları için kendilerine şahsen teşekkür ediyorum” .

“Tüm Tırsan ve Kässbohrer ürünlerini Hatay Has Otomotiv’de müşterilerimize sunacağız” diyen Nuhoğlu, özellikle Tırsan Tenteli Perdeli ürün grubu ve frigo ürünü başta olmak üzere tüm ürünlerin Hatay Has Otomotiv’de satışa sunulacağını belirterek işbirliği yapılan bayilerin satış ekiplerine Tırsan Akademi tarafından verilen treyler eğitimlerinin düzenli olarak yapılmaya devam edeceğini açıkladı.

Hatay Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Züheyr Kara ise geçen yıl 600 civarında çekici sattıklarını ve bu sene de aynı sayıyı hedeflerini dile getirdi. Kara, “Tırsan ile yaptığımız işbirliğinden kça memnunuz, müşterimiz artık bizi daha güçlü görecek” .

Firmanın kurucusu Mehmet Selim Kara da: “Taşımacılık sektörünün içinde 1951 yılından beri varım, 2002 yılından beri de Mercedes bayisi olarak faaliyet gösteriyoruz. Çekici satışının ardından treyler satışları ile hayallerimi lamış oluyorum” diyerek duygularını samimi bir şekilde paylaştı.

Bayilik sözleşmesini Tırsan adına Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu imzalarken, Hatay Has Otomotiv adına da Yönetim Kurulu Başkanı Züheyr Kara imzaladı. İmza törenin ardından ilk teslimatta yapıldı. Soytürk Su Soda bir adet tenteli perdeli, Üren Lojistik de bir adet sac kapaklı açık kasa treyler aldı. Soytürk Su Soda’nın aracını Adnan Soytürk alırken, Üren Lojistik’in aracını da Adil Üren teslim aldı. Filosunda 30 adet araç bulunduğunu dile getiren Adil Ürün, “Tırsan’a yabancı değiliz. Filomda 10 adet Tırsan marka araç bulunmaktadır. 2013 yılında yatırımlarımız devam edecek ve alacağımız araçlar yine Tırsan olacak” .