Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Gelecek, 100’lük teslimata imza attı

Uluslararası nakliye ve akaryakıt taşımacılığı alanında uzmanlaşan Ersan Transport, Kuzey Irak projesi için 100 adetlik tanker yatırımında Gelecek Otomotiv’le Tırsan’ı tercih etti.

Gelecek, 100’lük teslimata imza attı

Uluslararası nakliye ve akaryakıt taşımacılığı alanında uzmanlaşan Ersan Transport, Kuzey Irak projesi için 100 adetlik tanker yatırımında Gelecek Otomotiv’le Tırsan’ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 100 adetlik Tırsan çelik akaryakıt tankerlerinin 20 ani teslim alarak filosuna dahil etti.

Tırsan Treyler Doğu ve Güneydoğu Bölge Bayii Gelecek Otomotiv tarafından Ersan Transport’a satışı yapılan çelik akaryakıt tankerlerin ilk partisi, bayiinin Malatya tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araçların, Ersan Transport’un Kuzey Irak partneri ile Tırsan mühendislerinin ortaklaşa çalışması sonucu geliştirildiği ve boşken rakiplerinden bir ton daha hafif ğu bildirildi.

Düzenlenen araç teslim törenine Malatya Valisi Vasip Şahin, Ersan Transport onursal Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Erdoğan, Genel Müdürü M. Mesut Erdoğan, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile Malatya ve çevre illerde faaliyet gösteren firma sahipleri katıldı. Törende Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Genel Müdürü Hamdi Yüncü, ile satış ekibi de hazır bulundu.

Malatya şubesini 3 yıl önce hizmete açtıklarını hatırlatan Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, söz verdikleri gibi sektöre katma değer yaratmaya devam ettiklerinin altını çizdi. “Hep söz verdiğimiz gibi kaliteli ürünleri sizlere sunuyoruz” diyen Toloğ, Tırsan ile yürümekten de büyük keyif aldıklarını ifade etti. Hekim Toloğ, “Bugün burada hem sektörün önde gelen firmaları ile bir araya gelmek hem de uzun yıllardır yaptığı ticareti yüklenici ğu işlerle daha da büyüten Ersan Transport’a Tırsan akaryakıt tankerlerini teslim amacıyla bulunmaktayız. Uzun soluklu ve büyük ölçekli olan nakliye işinin bölgemize önemli yansımalarının olacağı kesindir. Daha birçok böylesi vesilelerle bir arada olmayı temenni eder, Ersan Transport’a bol kazançlı günler temenni ediyorum” .

GELECEKLE GELEN BAŞARI

Tırsan’ın 1977’den beri var olmakla beraber hep lider ğunu hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, 2023 hedefleri doğrultusunda Tırsan mühendislerinin de sektöre uygun araç tasarlamak için katkıda bulunduğunu dile getirdi.

Nuhoğlu, “Almanya ve Rusya’da yatırımlarımızı yaparak Avrupa’da özellikle tank silo ürünlerinde bir numaraya gelme hedefini koyduk. Bir diğer yandan Gelecek Otomotiv ile iş birliğimizin ikinci yılını druyoruz. Bu iş birliği bizleri önemli yerlere taşıyarak bu bölgede özellikle Irak’a olan taşımalarda pay almamızı sağladı. Bize düşen görev, taşımacılık sektörüne daha iyi ürün, servis ve yedek parça hizmetlerini sunabilmektir. Tırsan mühendisinden mavi yaka personeline kadar bu işbirliklerini çok önemsiyoruz. Özellikle son 10 yıldır ulaştırma yapısında tüm yollarda standartların belirlenmesinde, kurumsal yapıların düzenlenmesi sonucunda verimlilik ortaya çıktı. Daha ekonomik ve kaliteli araçlar ortaya çıktı. Gerçek anlamda müşterilerimize katma değer yaratan ürünleri sunuyoruz” diye konuştu.

ÖZEL TASARIM

Ersan Transport Genel Müdürü Mehmet Mesut Erdoğan da bu projede destek aldıkları Gelecek Otomotiv’e teşekkürlerini ileterek, bölge için çok önemli olan akaryakıt taşıma projesinde Tırsan ürünleri ile yer alacaklarını söyledi. Erdoğan, “Akaryakıt taşıma projesini hayata geçirdiğimizde taşımada kullanacağımız araçlar hem kaliteli olacak, hem güvenli olarak hem de işletme açısından verimli olacaktı. Bu noktada Gelecek Otomotiv’in sahibi Hekim Toloğ, tüm imkanlarını seferber ederek Kuzey Irak’taki partnerimizin desteğiyle Tırsan mühendislerini bir araya getirdi ve ortaya özel bir araç çıktı. Desteklerini esirgemeyen Hekim Toloğ’a, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’na, dedem Mesut Erdoğan’a, yönetim kurulu başkanımız Kamil Aktaş’a ve yönetim kurulu üyemiz babam Şenol Erdoğan’a bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

BÖLGEMİZE KATKI

Malatya Valisi Vasip Şahin de yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi: “Bugün burada olan herkesi saygı ile selamlıyorum. Taşımacılık sektöründe bugün geldiğimiz nokta açısından mutluyum. Artık taşımacılık sektöründe görev yapan firmaların sorumluluklarının bu kadar ciddi olması bölgemize önemli projelerin gelmesi açısından çok sevindiricidir. Geçmiş yıllarda yapılan üretimle bugün yapılan üretim arasında çok ciddi farklılıklar vardır. Üreticinin sunduğu kalite ve güven ile yapılan taşımalar ülkemize ve bölgemize katkı sağlayacaktır. Tırsan çelik akaryakıt tankerlerinin teslimatının Ersan Transport ve Gelecek Otomotiv’e hayırlı uğurlu olmasını dilerim.”

Yapılan konuşmaların ardından araç teslimine geçildi. Yeni araçlar, Vali Vasip Şahin, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ tarafından şirketin onursal başkanı Mesut Erdoğan’a teslim edildi.

Ahmet Gözen
Hüseyin Karabulut – Malatya