Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Yıldızlı’nın Low-Bed tercihi Kässbohrer

Kocaeli merkezli nakliye firmalarından Yıldızlı Mühendislik İnşaat, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Yıldızlı’nın Low-Bed tercihi Kässbohrer

Kocaeli merkezli nakliye firmalarından Yıldızlı Mühendislik İnşaat, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, ağır yük taşımacılığı için siparişini verdiği 1 adet Kässbohrer Low-Bed’i teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Tırsan tarafından Yıldızlı Mühendislik İnşaat’a satışı yapılan Kässbohrer Low-Bed, Adapazarı tesislerinden düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Yıldızlı Mühendislik İnşaat Genel Müdürü Serkan Yıldızlı, Tırsan Yetkilileri Mustafa Kurtuluş ve Muharrem Bektaş ile firma personelleri katıldı.

Yıldızlı Mühendislik İnşaat’ın 1996 yılında Kocaeli’de kurulduğunu dile getiren Genel Müdür Serkan Yıldızlı, ağırlık olarak Azerbeycan, Gürcistan ve Türkmenistan’a taşımacılık yaptıklarını söyledi.

Yıldızlı, “13 araçlık filomuzun 12’sini Tırsan’ın tenteli perdeli ürün grubu oluşturuyor. İş hacmimizin artması ile doğan yeni ihtiyacımız için de Tırsan şirketlerinden biri olan Kässbohrer’in Low-Bed ürününü tercih ettik. Kässbohrer Low-Bed’in sağlamlığının yanında ağır yüklemelerde sağlayacağı güvenle müşterilerimize daha iyi hizmet sunacağımıza inanıyoruz” .

Yıldızlı Mühendislik İnşaat’ın teslim aldığı 2750 mm platform genişliğine sahip, uzayabilir 5 dingilli Kässbohrer Low-Bed ürünü, serseri dingilleri sayesinde yüksek manevra kabiliyeti kazandırırken, lastik aşınmalarını minimize ederek işletme maliyetlerini azaltır, ağır yük taşımacılığında güvenli ve pratik çözümler sunuyor.