Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Krone TREDER’e üye oldu

İzmir-Tire bölgesinde önemli bir yatırımla 2013 yılı itibariyle üretime başlayan Krone-Doğuş Treyler, Haziran ayında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında oybirliğiyle TREDER üyeliğine kabul edildi.

Krone TREDER’e üye oldu

İzmir-Tire bölgesinde önemli bir yatırımla 2013 yılı itibariyle üretime başlayan Krone-Doğuş Treyler, Haziran ayında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında oybirliğiyle TREDER üyeliğine kabul edildi. TREDER son katılımla birlikte üye sayısını 16’ya çıkartırken, temsiliyet gücünü de arttırdı.

TREDER Başkanı Kaan Saltık, “11 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşen 3. Olağan Genel Kurul’undan sona yaptığımız açıklamada geçmişte ğu gibi sektörümüzün üretim standartlarının ve kalitesinin sürekli iyileştirilmesi için çalışmaya devam edeceğini dile getirmiştik. Ayrıca derneğimizin, prensip ve standartlarını benimseyerek yerine getiren yeni üyelere kapının her açık tutulacağını ve üye tabanının genişlemesi için gayret sarf edeceğimizi vurgulamıştık. Umarım aramıza yeni üyeler katılmaya devam eder. Hep birlikte sektörü ileriye taşıyacak işlere imza atmaya devam ederiz” .

Krone Doğuş Treyler Genel Müdürü Rıza Akgün de sektör paydaşlarının birarada bulunarak sektör için çalışmalarının çok değerli ğunu dile getirdi. Krone olarak üzerlerine düşen katkıyı vereceklerini belirten Akgün, “Krone-Doğuş Treyler’in TREDER üyeliğinin, ülkemiz treyler sektörüne ve TREDER’e hayırlı olmasını dileriz” temennisinde bulundu.