Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

Adahan Design yola çıktı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Adahan, Serin Treyler ile ortaklaşa Ar-Ge çalışmasını yürüttüğü projede Optima Light treyler 5 bin km testini başarı ile geçti.

Adahan Design yola çıktı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Adahan, Serin Treyler ile ortaklaşa Ar-Ge çalışmasını yürüttüğü projede Optima Light treyler 5 bin km testini başarı ile geçti. Yurtiçi taşımacılıkta kullanılması planlanan treylere Adahan Design ismi verildi. 100 adetlik siparişin proje kapsamında üretilen 50 âdeti, Adahan Lojistik’e teslim edildi.

29 ton taşıma kapasitesine sahip olan Adahan Design’larda normal şartlarda tokalı brandalı araçlarda kapak kullanılmazken, bu araçlarda 40 cm özel mukavemetli kapak kullanarak, yan yapı, çatı ve yük dengesini sağlandı. Araçlarda ithal dingillerin yanı sıra şaselerde özel alaşımlı çelik kullanarak kalitesi arttırıldı. Çatı sisteminde ise önden arkaya, arkadan öne hareket edebilen özel bir sistem tercih edilerek geliştirildi. Yük güvenliği sertifikası EN-12642(XL), tip onay sertifikası 2007 Adahan 46 AdahanAT ve alt regülâsyonlarına uygun olarak tasarlandı.

Yeni aracın teslim törenine Adahan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Yıldıran, Genel Müdür Yardımcısı Adnan Akkaya, Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin ve Satış Müdürü Mustafa Heybetli ile firma personeli katıldı.

Türkiye ekonomisinin büyüme trendin de ğunu dile getiren Adahan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Yıldıran, bu tablo karşısında dünyayla entegrasyonunda lojistiğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Adahan Lojistik’in müşterisine en kaliteli, en modern ve en verimli modeli sunarak bu günlere geldiğinin altını çizen Yıldıran, şöyle devam etti: “Her daha iyi bir yol ve daha iyi bir çözüm vardır. Serin ile çalışmamızın arkasında bu düşünceler yatmaktadır. Serin Treyler sektörde kendisine yer etmiş, vizyonu olan ve bu ülkeye değer katan bir firmadır. Kendilerine bu süreçte bizlere olan yakın ilgisinden ve yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum. Adahan Lojistik’te her tedarikçileri ile ortak çalışmalar sonucu müşterilerine uygun çözümler sunmuş ve sunmaya da devam edecektir.”