Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

Ankara’nın devi, Türkiye’nin lideri ile…

Ağır ticari araç sektörünün lider bayileri arasında yer alan Başer Otomotiv, Tırsan ile bayilik sözleşmesi imzalayarak Ankara bölgesinde Tırsan ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmeye başladı.

Ankara’nın devi, Türkiye’nin lideri ile…

Ağır ticari araç sektörünün lider bayileri arasında yer alan Başer Otomotiv, Tırsan ile bayilik sözleşmesi imzalayarak Ankara bölgesinde Tırsan ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmeye başladı. Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Soyadları gibi müşterinin karşısında güven ve garanti veren Başer Otomotiv ile nakliyeci dostlarımıza en iyi hizmeti sunacağız” .

Başer Otomotiv’in Tırsan ailesine katılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti. Ankara Gölbaşı şubesinde yapılan tören öncesi Başer Otomotiv SSH Müdürü Mustafa Danacı ve SSH Koordinatörü Mustafa Yılmaz basın mensuplarına tesisi gezdirdi. Başer Otomotiv Gölbaşı şubesinin 7 bin 500 m2’si kapalı alan olmak üzere toplam 25 bin m2 alan üzerine kurulduğunu açıklayan Danacı, 60 personel ile ağır ticari araç müşterilerine hizmet verdiklerini ifade etti. Müşteri memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizen Danacı, “Ford Trucks için 2,5 milyon TL değerinde yedek parça stokumuz var. Ayrıca Tırsan için içinde yedek parça deposu oluşturduk. Bu konuda tek bir hedefimiz var. O da; müşterimizin sorununu en kısa sürede çözerek servisten mutlu ayrılmasını sağlamaktır. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz” .

Gezinin ardından bayilik sözleşme törenine geçildi. Törene Ford Otosan yetkilileri ile çok sayıda bölge nakliyecisi katıldı. Bayilik anlaşmasıyla birlikte Başer Otomotiv, Ankara ve komşu illerde yapılan her türlü nakliye ve taşıma işinde ihtiyaç duyulabilecek 20 ana tipte ve alt tiplerinde Tırsan ve Kassböhrer treylerlerini müşterilerine sunacak. Satışla birlikte servis hizmetleri de nakliyecilere verilecek.

9 YILDIR LİDERİZ

“Ford Otosan bayileri arasında ağır ticari araç segmentinde 9 yıldır lideriz” diyen Başer Otomotiv Genel Müdürü Veysel Başer, zirvede kalmanın temelinde mutlu müşteri tablosunun yattığını söyledi. Ford Otosan’ın ağır ticari araçlar için özel bir yapılanma içerisinde ğunu hatırlatan Başer, kendilerinin de bu doğrultuda 2013 Haziran itibariyle 25 bin m2’lik yeni tesislerini hizmete açtıklarını hatırlattı. 4S konseptinde hizmet verdiklerinin altını çizen Başer, tesisin ise her türlü teknik ekipman ile donatıldığını ve müşterilerine daha kaliteli hizmet sunduklarını ifade etti.

Müşteri memnuniyeti açısından hizmetlerini bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Veysel Başer, şöyle devam etti: “Artık çekici müşterilerimize Tırsan ürünlerini de aynı noktadan sunacağız. Tırsan, kalite ve müşteri mutluluğu ile kendini ispat etmiş ülkemizin lider markası ve Avrupa’da da rakiplerinden sıyrılarak ilk üçe giren Türkiye’nin taşıyıcı gücüdür. Bu işbirliği sonucunda bizde daha da güçlenerek nakliyeci müşterilerimize kapsamlı hizmet vereceğiz.”

ÇOK ŞEY DEĞİLTİ…

Müşteri memnuniyeti açısından Türkiye’de son 5 yıl içerisinde bir çok değişiklik yapıldığını ifade eden Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, bunlardan en önemlisinin de 4S kavramının ğunu söyledi. 4S’in müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran kilometre taşı ğunu dile getiren Nuhoğlu, bu sayede de nakliyecinin 2.el konusunda da kafasının rahat ğunu kaydetti.

Başer ailesinin sektördeki duruşuyla her dönem müşteri memnuniyetini üst noktalara taşıdığını ve sektörde Başer Otomotiv’in Ankara’nın dev şirketlerinden biri haline geldiğini vurgulayan Nuhoğlu, Tırsan ailesine katılmalarından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Rekabetin çok acımasız ğunu sözlerine ekleyen Nuhoğlu, şöyle devam etti: “Yatırım malı üretiyor ve satıyorsanız bu yatırım malının arkasında durduğunuzu müşterilerinize göstermeniz gerekmektedir. Bunu en iyi şekilde ürünle beraber sunduğunuz hizmetlerle sağlarsınız. Biz de giderek artan rekabette mücadele veren müşterilerimizin memnuniyetine odaklı hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Böylece müşterimizi destekliyoruz.”

İLK TESLİMAT

Bayilik sözleşmesinin ardından Başer Otomotiv, ilk teslimatını Nurol İnşaat Ticaret A.Ş ve Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’a yaptı. Nurol İnşaat bir adet Kässbohrer Lowbed teslim alırken, Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’ta Tırsan Damper aldı.

Konuşmaların ardından gerçekleşen teslimat törenlerinde Nurol İnşaat Tic. A.Ş’den İkmal Müdürü Hasan Fehmi Kazancı’ya Kässbohrer Lowbed ve Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’ın sahibi Veysel Kılıç’a TIRSAN Damper teslimatı yapıldı.

Teslimat töreninde Tırsan araçlarının tercih sebebini kalite olarak özetleyen Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’ın sahibi Veysel Kılıç, “Tırsan Damper’i kalitesi ve performansı nedeniyle tercih ettik. Yeni alımlar da planlıyoruz ve tercihimiz yine Tırsan markasına olacak. Tırsan sektörde kalite ve güveni temsil ediyor. Yatırımımızı kalite ve güvene yapmış k” .

Nurol İnşaat Tic. A.Ş.’yi temsilen törene katılan İkmal Müdürü Hasan Fehmi Kazancı da “Kässbohrer Lowbed’ler sağlamlığı ve kalitesi ile bildiğimiz araçlardır. Satın alma kararımızı verirken arkasında Tırsan güvencesi olan Kässbohrer Lowbed’i seçmek hiç zor olmadı” diye konuştu.