Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Serin tecrübeyi teknolojiyle birleştirdi

Treyler sektöründe 30'uncu yılını geride bırakan Serin, yılların tecrübesini teknolojiyle birleştirerek Tiger Havuz Damper'i pazara sundu.

Serin tecrübeyi teknolojiyle birleştirdi

Treyler sektöründe 30'uncu yılını geride bırakan Serin, yılların tecrübesini teknolojiyle birleştirerek Tiger Havuz Damper'i pazara sundu. Yeni aracın hafifliği sayesinde daha fazla yük taşırken, akıllı teknolojileri sayesinde de kullanıcısına yardımcı ğu bildirildi.

Tiger Havuz Damper’in yüksek mukavemetli malzemeden imal edilen kasa sayesinde her yüke dayanıklı ğu gözlendi. Aracın ayrıca ağır yüklere dayanıklı yekpare kaynaksız taban sacı bulunuyor. Bu sayede özkütlesi fazla olan yüklerde dahi tabanın formu bozulmuyor.

Türkiye’nin Kanal İstanbul, Marmaray, Akkuyu ve Sinop Nükleer santralleri, İstanbul’a 3. havalimanı, 3. Köprü, İstanbul-İzmir Otoyolu gibi projelerin bulunduğunu hatırlatan Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin, Tiger Havuz Damper’in sağlamlığı hafifliği ve akıllı teknolojik özellikleriyle mega projelere çok yakışacağını söyledi. İnşaat sahalarının bundan böyle daha etkin yönetileceğine inandıklarını belirten Serin, yeni aracın teknolojik özelliklerini ise şöyle açıkladı:

“Tiger Havuz Damper’de Elektronik Süspansiyon Sistemi bulunuyor, Dingil başına düşen yük miktarı, hava yastık basıncın kontrolü, günlük servis ve toplam maliyet kaydı tutulabiliyor. Ayrıca aracın kullanım sonucu hangi şartlarda ne nasıl bir durum ile karşılaştığının kaydı da tutulabiliyor. Asfalt dökümü sırasında Fnisher ile damper arasında Smartboard sayesinde düz yâda eğimli yol fark etmeksizin basınç değeri girerek damperin frenlemesini sürücüsüz otomatik kontrol etme, dolayısıyla yüzde yüz uyumlu çalışma olanağı gibi özellikler kolayca görüntülenebiliyor.”