Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Güney 500 adetlik tanker alım sözleşmesi yaptı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Güney Eksport, 2018 yılına kadar toplam 500 adet Kässbohrer Melas Tankeri satış anlaşması imzalandı.

Güney 500 adetlik tanker alım sözleşmesi yaptı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Güney Eksport, 2018 yılına kadar toplam 500 adet Kässbohrer Melas Tankeri satış anlaşması imzalandı. Sözleşmenin ardından ilk parti araçların teslimatları da yapıldı.

Tırsan bayii Gelecek Otomotiv tarafından Güney Eksport Lojistik’e satışı yapılan araçların ilk parti teslimatı törenle yapıldı. Törene Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Şimşek, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Hamdi Yüncü ve Filo Satış Müdürü İsmail Taşkın hazır bulundu.

Güney Eksport, melas taşımacılığı, bitkisel yağ taşımacılığı, yurtdışı sıvı taşımacılığı ve maya dağıtım organizasyonları yapıyor. Abdülkadir Şimşek, “Melas şurubu taşımacılığı için özel olarak tasarlanan ve hafifliği ile daha fazla taşıma imkanı sunan Kässbohrer Melas Tankerlerini kullanıyoruz ve araçlardan çok memnunuz. Bu memnuniyet tekrar alım yapmamıza neden olmaktadır” .