Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Nakliyeciye her türlü çözüm

Nakliye sektöründe talep edilen araçlar konusunda hızlı çözümler sunan Tırsan, geniş ürün gurubuna Cometto'ı ekledi.

Nakliyeciye her türlü çözüm

Nakliye sektöründe talep edilen araçlar konusunda hızlı çözümler sunan Tırsan, geniş ürün gurubuna Cometto'ı ekledi. İtalya merkezli Cometto ile distribütörlük anlaşması imzalayan firma, ağır yük taşımacılığında müşterilerine yeni modüler treylerler sunacak.

Cometto, proje ve ağır yük taşımacılığına yönelik treyler ve kompenatlarının üretimini gerçekleştiriyor. Tırsan ile işbirliği anlaşması imzalayan Cometto, modüler sistemler, kendinden tahrikli modüller, yeni ekstra alçak modüller gibi yeni sistemlerle Türkiye pazarında yerini aldı.

Distribütörlük anlaşması, Cometto’nun İtalya’nın Borgo San Dalmazzo şehrinde bulunan genel merkezinde yapılan törenle imzalandı. Törene Tırsan'ı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi İffet Türken, Industrie Cometto S.p.A’yı temsilen Bottero Grup kurucusu ve Cometto Onursal Başkanı Leonardo Ghinamo, Cometto Genel Müdürü Ben Paolo Ghinamo ve Cometto Satış Direktörü Monti Giovanni katıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, müşterileri için her en iyi taşımacılık çözümlerini sunmaya devam edeceklerini söyledi. Nuhoğlu, "Müşterilerimizin yararını düşünerek ürün gamımızı çeşitlendiriyoruz. Sunduğumuz hizmetlere yenilerini ekliyoruz. Cometto ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin amacı da budur. Türkiye’de proje ve ağır yük taşımacılığı alanında hizmet veren müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap veren çözüm ortağı olacağız. 1000 ton ve üzerindeki yükleri taşıyabilen yeni modüler treylerlerimiz ile yenilikçi çözümleri ve yüksek performanslı teknolojileri müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz. Modüler treylerler, standart lowbed ürün gamımıza ek olarak sunacağımız yeni bir gruptur" .