Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Petlas’ın adresi Serin

Lojistik alanda müşterilerine en hızlı çözümü sunmak için kendi filosunu kuran Petlas, filo genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Petlas’ın adresi Serin

Lojistik alanda müşterilerine en hızlı çözümü sunmak için kendi filosunu kuran Petlas, filo genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Firma son olarak 10 adet Serin marka araçları teslim alarak filosunu büyüttü. Yeni alımlarla birlikte firmanın çekici, kamyon, kamyonet ve treylerden oluşan araç filo sayısının 178’e yükseldiği bildirildi.

Serin Treyler tarafından Petlas’a satışı yapılan kasa römork treyler, firmanın tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Petlas Filo Müdürü Murat Aslanmirza ve Serin Treyler Satış müdürü Mustafa Heybetli ile firma personeli katıldı.

Müşterilerine daha kaliteli çözümler sunmak için yeni yatırımlar yaptıklarını dile getiren Petlas Filo Müdürü Murat Aslanmirza, 81 il deki satış teşkilatlarına kendi filoları ile ulaştıklarını ifade etti. Aslanmirza, “Petlas olarak gelişime ve kaliteye önem veren bir firmayız. Bizim gibi bu iki özelliğe sahip firmalarla işbirliği yapmayı uygun buluyoruz. Bu nedenle bu güne kadar araç yatırımlarımızda tercihimizi genellikle Serin Treyler’den yana kullandık. Serin Treyler de kalite ve hizmetten ödün vermeyen büyük bir firma. Kendileriyle geçmişten gelen uzun soluklu işbirliğimiz var” .