Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Lojistik şirketi kurdu, ticareti ikiye katladı

Gaziantep merkezli Haliloğlu Grup, 2014 yılı treyler yatırımlarında tercihini Otokar’dan yana kullandı.

Lojistik şirketi kurdu, ticareti ikiye katladı

Gaziantep merkezli Haliloğlu Grup, 2014 yılı treyler yatırımlarında tercihini Otokar’dan yana kullandı. Firma siparişini verdiği 53 adet treyleri teslim alarak filosuna dahil etti. Haliloğlu Yönetim Kurulu Başkanı, “Biz ihracatçıyız, kendi lojistik firmamızı kurunca işlerimiz ikiye katladı” .

Haliloğlu Grup, ambalaj ve kanatlı hayvan üretiminde faaliyet gösteriyor. Akaryakıt alanında da şirketleri bulunan firma, üretiminin ını Irak başta olmak üzere Orta Doğu ülkelerine ihraç ediyor. 2012 yılında grup bünyesinde lojistik firması kuran Haliloğlu, bu tarihten itibaren de ihraç yükü ürünlerini kendi filosu ile taşımaya başladı. Firmanın şuada çekici ve treylerden oluşan 350 araklık filosunun bulunduğu öğrenildi.

Otokar Gaziantep bayii İmamkayalıoğulları tarafından Haliloğlu Grup’a satışı yapılan 17 adet Iceliner ve 36 adet Tırliner olmak üzere toplamda 53 treyler, İstanbul’da düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ercan, Lojistik Müdürü Zafer Azgın, Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler katıldı. Törende İmamkayalıoğulları’ndan firma Sahibi Hasan Mazıcıoğlu ve Genel Müdürü Ahmet Daşar da hazır bulundu.

Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ercan, “Biz ihracatçıyız. Ürettiğimiz ürünleri Orta Doğu ülkelerine ihraç ediyoruz. Nakliye firmalarından istediğimiz ölçüde verim alamadığımız için kendi lojistik firmamızı kurduk. Lojistik firmamızla birlikte ihracattaki ticaretimiz ikiye katladı. Türkiye’nin ilk 500 firması arasında 250, Gaziantep firmaları arasında da 20’inci sırada yer almaktayız. 350 adetlik çekici ve treylerden oluşan filomuz ile grup şirketlerine hizmet verilmektedir. Ayrıca 150’nin üzerinde de kiralık araçlardan hizmet almaktayız. Gaziantep, İzmir, Silopi ve Kuzey Irak’ta ofislerimiz bulunuyor” .