Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Kaliteli taşıma kaliteli araçlarla yapılır

Mobilya taşımacılığı sektörünün önde gelen firmalarından Günaydın Uluslararası Nakliyat, 2014 yılı araç yatırımında Serin Treyler’i tercih etti.

Kaliteli taşıma kaliteli araçlarla yapılır

Mobilya taşımacılığı sektörünün önde gelen firmalarından Günaydın Uluslararası Nakliyat, 2014 yılı araç yatırımında Serin Treyler’i tercih etti. Firma, siparişini verdiği 40 adet Optima treylerden 20’sini teslim alarak filosuna dahil etti.

Merkezi Kayseri’de bulunan ve Avrupa ülkelerine mobilya taşımacılığı yapan Günaydın Uluslararası Nakliyat, yatırımlarıyla 2014 yılına hızlı bir giriş yaptı. Serin Treyler ile 40 adetlik Optima Treyler yatırımına imza atan firma, bu işbirliği sayesinde filosundaki araç sayısını 110 çıkarttı.

Günaydın Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan araçlar, Serin Treyler’in fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Günaydın Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Günaydın ve Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin ile firma personeli katıldı.

Lojistik sektöründe 2014’ün kendileri için bir yatırım yılı olacağını vurgulayan Şükrü Günaydın şöyle konuştu: “2014 yılındaki yatırım planlarımız hazır. Bu yıl bizim için yatırım yılı olacak. İlk yatırımımız olan 40 adet araç yatırımında yine Serin’i tercih ettik. Çünkü bize göre kaliteli taşımacılık, kaliteli araçlarla yapılır. Filomuzdaki optima araçlarımızın geneli Serin markasını taşıyor. Araçlarından çok memnunuz ve bunun için tercihimiz her Serin’den yana olmuştur.”