Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

İsmet Yılmaz 3,5 milyon Euro yatırım yaptı

Uluslararası ve yurtiçi taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren İsmet Yılmaz Lojistik, 2014 yılına 3,5 milyon Euro'luk araç yatırımı yaparak girdi.

İsmet Yılmaz 3,5 milyon Euro yatırım yaptı

Uluslararası ve yurtiçi taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren İsmet Yılmaz Lojistik, 2014 yılına 3,5 milyon Euro'luk araç yatırımı yaparak girdi. Firma, OKT Trailer'e siparişini verdiği 23 adet tankeri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

OKT Trailer tarafından İsmet Yılmaz Lojistik'e satışı yapılan 34.000 lt. kapasiteli paslanmaz çelik kimyasal taşıma tankerler, fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine İsmet Yılmaz Lojistik Genel Müdürü Harun Yılmaz ve OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş ile firma personeli katıldı.

İsmet Yılmaz Lojistik, uluslararası ve yurt içi likit tehlikeli madde ve dökme gıda taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyor. 1970 yılından bu yana müşterilerine alternatif lojistik hizmetleri sunan firma, kendi sektörünün başarılı kurumları arasında adından sıkça söz ettiriyor.

Kimyasal madde taşımacılığında 15 yıldır ADR’li araçları kullandıklarının altını çizen Harun Yılmaz, bu sayede de ihracat ve ithalat nakliyelerini uluslararası standartlarda gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yılmaz, "Ülkemizde ADR uygulaması yapılmadığı dönemlerde dahi tüm araç ve ekipman yatırımlarımızı, AB standartlarında ve ADR regülasyonlarına göre gerçekleştirdik. Gıda ve tehlikeli kimyasal nakliyesi konusunda uzmanlaştık ve büyük bir filoya sahibiz. OKT Trailer ile de yapmış ğumuz işbirliği sonrası 23 adet özel yapım tankeri teslim alarak filomuza dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" .

OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş'ta konuya ilişkin yaptığı açıklama da şu ifadeleri kullandı: İsmet Yılmaz Lojistik'in talep ve beklentileri doğrultusunda 34.000 lt. kapasiteli paslanmaz çelik kimyasal taşıma tankerini geliştirdik. Aracımız L4BH tank kodu ile uluslararası ADR Normları ve R111 Statik Devrilme Kararlılığı hesaplamaları gerçekleştirilerek özel bir tasarım ile üretildi. Bu özel tasarım ile kimyasal taşımacılığındaki yüksek tehlike riskleri minimize edildi. Tanker üzerindeki emniyet tedbirleri ve kullanıcı ergonomisi yükseltildi. Ayrıca araçlarımız içinde T9 Belgesi yani; Belirli Tehlikeli Madde Taşıyan Araçlar İçin Onay Sertifikası alan ilk tanker markası k."