Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Şerbetçi: Alırken kazanıyoruz

Kahramanmaraş merkezli hafriyat firmalarından Kozanoğlu Uluslararası Taşımacılık, 2014 yılında araç yatırımlarına ağırlık verdi.

Şerbetçi: Alırken kazanıyoruz

Kahramanmaraş merkezli hafriyat firmalarından Kozanoğlu Uluslararası Taşımacılık, 2014 yılında araç yatırımlarına ağırlık verdi. Firma, yılın ilk yatırımı olarak siparişini verdiği 3 adet Serin Tiger Damper treyleri teslim alarak filosuna dahil etti. Firma genel müdürü Mehmet Şerbetçi, “Serin treyler alırken de satarken de kazandırıyor” .

Serin Treyler tarafından Kozanoğlu Uluslararası Taşımacılık şirketine satışı yapılan Tiger Damper, fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kozanoğlu Uluslararası Taşımacılık Şirket Müdürü Mehmet Şerbetçi ve Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli ile firma personeli katıldı.

Şirket Müdürü Mehmet Şerbetçi, “Biz Maraş’ta kum ocağı işleten bir firmayız. Serin Treyler ile ticari ilişkilerimiz 2011 yılında başladı. Araçları teslim aldığımız günden bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Aksine çok verim aldık. Hatta şunu da açıkça söylemeliyim ki Tiger havuz damper alma kararı aldığımız günden itibaren, 2.el araçlarımızı bizden almak için insanlardan çok yoğun talep geldi. Bu yüzden araçları alırken ve kullanırken kazanç sağladığımız gibi satarken de kazançlı çıktık” .

Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Zorlu şartların güçlü damperi Tiger’e yoğun bir ilgi var. Bu ilgi sayesinde çok sayıda sipariş aldık. Tiger’lar 2014 yılında başta inşaat sektörü olmak üzere tüm projelerde tercih edilen bir araç olacaktır. Kozanoğlu firmasına bizi tercih etmelerinden dolayı Serin adına teşekkürlerimi sunarım.”