Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Doğru yatırım kazandırır

Boydak Holding A.

Doğru yatırım kazandırır

Boydak Holding A.Ş. iştirak şirketlerinden Boytrans Lojistik, 2014 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Serin Treyler’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Optima Treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firma Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Akdağ, “Doğru yatırımda aracın kalitesi kadar satış sonrası hizmetlerde çok önemlidir” .

Serin Treyler tarafından Kayseri Merkezli Boytrans Lojistik’e satışı yapılan 20 adet Optima Treyler, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Boytrans Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Akdağ, Genel Müdür Kenan Kızılkaya, Serin Treyler Genel Müdürü Serep Serin ve firma personeli katıldı.

Yusuf Akdağ, “Kaliteli ve etkin bir hizmet sunmak istiyorsanız, yatırımlar yaparken alacağınız araç kalitesinin ve satış sonrası hizmetlerinin de kaliteli olması gerektiği kanaatindeyim. Biz tercihlerimizde bu iki unsura çok önem veriyoruz. Teslim aldığımız Serin marka treyler ile kalitemizi bir kat daha artıracağımıza inanıyorum. Çünkü Serin’in araç kalitesinden eminiz. Kendileriyle birçok yatırımımızda iş birliğinde k ve bu durumdan çok memnunuz” .

HEDEFE ADIM ADIM

Recep Serin ise Kayseri’nin lojistik sektöründe öncü ve güçlü firmaları ile iş birliğine imza atmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Serin, “Yeni Optima Treylerlerimizde çevre, yük güvenliği, paslanmazlık, kalite, hafiflik, sağlam taban, hacim ve çoklu spanzet noktaları gibi pek çok özellik yer alıyor. Bu özellikler hem firmalara kazanç ve kaliteli hizmet, hem de kullanıcısına rahat kullanım sağlıyor. Şubat ayı içerisinde Kayseri’ye yaptığımız 40’lık ve 20’lik filo satışlarımız, 2014 yılı için tenteli araç kategorisinde hedeflemiş ğumuz adetlere ulaşacağımızın bir göstergesi . Boytrans Lojistik gibi köklü bir firma ile iş birliğimiz eskilere dayanmaktadır. Kendileri ile çalışmaktan çok memnunuz. Eminiz ki bu işbirliğimiz uzun soluklu olacaktır” .