Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Dampere kaplan pençesi

Serin Treyler'in kaplan manasına gelen Tiger adlı damperleri sektörde liderliğe oturdu.

Dampere kaplan pençesi

Serin Treyler'in kaplan manasına gelen Tiger adlı damperleri sektörde liderliğe oturdu. 30 yıllık tecrübenin getirdiği Ar-Ge çalışmaları sonrası üretilen Tiger Damper, sektörde yoğun ilgi gördü. Serin Tiger 2014 Ocak-Şubat döneminde 141 adet satış yaptı. Yıl içerisinde de ciddi rakamlarda ön sipariş aldığı bildirildi.

Lojistik sektöründe ğu gibi inşaat sektörünün de gözdesi konumuna yükselen Serin Treyler, 141 adetlik satışa ek olarak ta 3 ayrı firmaya 20 adet teslimat daha yaptı. Toplam satılan Tiger sayısı ise 161'e yükseldi.

“Zorlu şartların güçlü damperini yaptık" diyen Firma Genel Müdürü Recep Serin, Tiger'a olan talebinde ne kadar doğru bir ürünü üreterek, pazara sunduklarının bir göstergesi ğunu söyledi. Recep Serin “Tiger Havuz Damper’imiz hafifliği sayesinde daha fazla yük taşıma imkanı sağlıyor. Yüksek mukavemetli malzemeden imal edilen kasa sayesinde her yüke dayanıklı. Ağır yüklere dayanıklı yekpare kaynaksız taban sacı bulunuyor. Bu sayede özkütlesi fazla olan yüklerde dahi tabanın formu bozulmuyor. 2014 yılının Serin Tiger Havuz Damper yılı olacağına inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

TİGER'IN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ

Dingil başına düşen yük miktarı, hava yastık basıncın kontrolü, günlük servis ve toplam maliyet kaydı tutulabilmesinin yanı sıra aracın kullanım sonucu hangi şartlarda ne nasıl bir durum ile karşılaştığının kaydı da tutulabildiği Elektronik Süspansiyon sistemi olası arızaların tespitinde araç kullanıcılarına gerekli bilgiyi sağlıyor. Asfalt dökümünde kullanılan Fnisher ile damper arasında, düz yada eğimli yol fark etmeksizin, basınç değeri girerek damperin frenlemesini sürücüsüz otomatik kontrol edebilen, dolayısıyla yüzde yüz uyumlu çalışma olanağı sağlayan Smartboard sistemi avantaj sağlıyor. Arka tamponun kullanıma uyumlu olarak hareketli olması, diğer kullanılan aksesuarların da kullanıcısının beklentilerine cevap vermesi, hafifliğinin yanında mukavemetli oluşu ile dikkat çekiyor.