Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:00   Güncelleme : 13-11-2014 18:00

Dubaili Allied Transport 50 adet Talson aldı

Allied Transport, 2014 yılı araç yatırımında Tercihini Türk markası Talson'dan yana kullandı.

Dubaili Allied Transport 50 adet Talson aldı

Allied Transport, 2014 yılı araç yatırımında Tercihini Türk markası Talson'dan yana kullandı. Firma, 17 adet FNA sınıfı ATP sertifikalı Talson kutu ve 33 adet Talson Hava Kargo Mega Semi-Treyler teslim aldı.

Dubai merkezli Allied Transport'a satışı yapılan 50 adet Talson marka treyler, Samandıra merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Allied Transport CEO'su Ali Beyat, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Yurtdışı Satış Müdürü Mehmet Önen katıldı.

30 yıldır hava kargo alanında uzmanlaşan Tırsan’ın Talson markası ile ürettiği kutu tipi araçları, müşteri ihtiyaçlarına uygun tüm teknik özelliklere sahip. Hava kargo taşımacılığının yoğun ğu Almanya ve Hollanda da pazar lideri olan Talson, Avrupa’nın en iyi hava kargo firmaları tarafından tercih ediliyor. Allied Haulage Group şirketine bağlı Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen lojistik firması Allied Transport’un tercihi de Talson FNA Kutu ve Talson Mega Semi-Treylerleri .

YENİ YATIRIM

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu toplantıda yaptığı açıklamada "Bu yıl ilk defa yabancı bir müşterimiz için teslimat töreni yapıyoruz. 2014 yılı Tırsan’ın yurtdışı pazarlara her kinden daha fazla odaklandığı bir yıldır. Özellikle yurtdışı için yeni ürün geliştirmek ve yurtdışındaki müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler sunmak en önemli hedeflerimizden biridir. Fabrikamızda Temmuz ayında Talson araçlarımızın üretim için yeni ve büyük bir yatırım daha yapacağız. Talson araçlarımızın bu sene ilk defa Dubai’ye 50 adetlik teslimatını gerçekleştirdik. Uluslararası bir firmanın bizim araçlarımızı kullanıyor olması bir Türk olarak son derece beni gururlandırdı" .

BÜYÜK BİR OYUNCU

Allied Transport'un 40 yıldır Birleşik Arap Emirlikleri ile birlikte bütün körfez bölgesine kara nakliyeciliğinin her alanında lojistik hizmeti verdiğini açıklayan CEO Ali Beyat, teslim alınan Talson treylerler ile dünyanın en iyi hava yollarından biri olan Emirates Hava Yolları'nın kargo taşımacılığını yapacaklarını ifade etti. Beyat, "Talson araçlarına yapmış ğumuz yatırımdan sonra hava kargo taşımacılığı sektöründe artık bizde büyük bir oyuncu olacağız. Tırsan ile işbirliğimiz çok önemli firmalar tarafından verilen tavsiyeler üzerine 1 yıl önce başladı. Görüştüğümüz diğer üretici firmalardan Tırsan’ı ayıran en önemli özellik markaya karşı duymuş ğumuz güven ve içerisinde iki taraf arasında oluşan memnuniyet verici işbirliği bağı . Firma olarak müşteri ihtiyacını karşılamak için belirlediğimiz teknik tüm özellikleri Tırsan araçları bize fazlasıyla sağladı" .