Treyler
Giriş Tarihi : 29-01-2015 11:48   Güncelleme : 29-01-2015 11:48

Aves, 70 adet Kässbohrer Tanker aldı

Avrupa’nın 120 yılı aşkın deneyime sahip treyler üreticisi Kässbohrer, Aves Enerji Yağ ve Gıda Sanayi A.Ş.’ye 120 adetlik treyler siparişinin ilk partisi olan 70 adet Kässbohrer yağ tankerini teslim etti.

Aves, 70 adet Kässbohrer Tanker aldı

Merkezi Mersin olan Enerji Yağ ve Gıda Sanayi A.Ş.’nin Irak-Erbil’de, yurtiçinde ise Silopi’de depoları bulunuyor. Firma, ağırlıklı olarak dizel ve ham ayçiçek yağı ticareti yapıyor.

Tırsan Diyarbakır bayisi Gelecek Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimat töreni Tırsan Adapazarı fabrikasında yapıldı. Törene, Aves Enerji Yağ ve Gıda Sanayi A.Ş Filo Yöneticisi Duman Acar, Gelecek Otomotiv Satış Müdürü Mehmet Bozan ve Tırsan Bayi Ürün Satış Yöneticisi Osman Keleş katıldı.

Duman Acar, “Yurtiçinde ve yurtdışında sıvı gıda taşımacılığı siyah sac tankerlerle yapılmaktadır. Kässbohrer Yağ Tankerlerde ise paslanmaz çelik kullanılıyor. Dolayısıyla daha yüksek kalitede sıvı gıda taşıması gerçekleştirebiliyoruz. Aynı da, Kässbohrer araçların hafif oluşu, karayolları azami yük sınırı olan 40 ton limiti içerisinde tek seferde daha fazla yük taşınmasına olanak sağladığından karlılığımızı artırmaktadır. Firma olarak 2015 yılında 50 adet daha Kässbohrer Yağ Tankeri alımı yapacağız. Yeni yatırımlarımızda da Kässbohrer ve Gelecek Otomotiv ile işbirliğimizin artarak devam etmesinden memnuniyet duyuyoruz" .