Treyler
Giriş Tarihi : 18-03-2015 19:26   Güncelleme : 18-03-2015 19:26

Alışan’ın çözüm ortağı FiloTIR

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Alışan, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş.’den kiralamasını gerçekleştirdiği 30 adet Tırsan Perdeli Maxima Semi-Treyleri, Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim aldı.

Alışan’ın çözüm ortağı FiloTIR

Düzenlenen araç teslim törenine Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, Operasyonlar Direktörü Jan Devrim, DAF-Tırsan Genel Müdürü Ferda Özmen ve Satış müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı. Alışan Lojistik’in kuruluşunun 30’uncu yılını kutladıklarını açıklayan Damla Alışan, 30. yılın ilk aktivitesi olarak da filoyu 30 araç ile büyüttüklerini söyledi.

 

“2015 yılı zor bir sene fakat bizim lojistik sektörüne olan inancımız tam” diyen Damla Alışan, firma olarak uluslararası nakliye, depolama, likit ve enerji, yurtiçi dağıtım ve katma değerli hizmetlerde büyümeye devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Damla Alışan, “Bu sene için kça keskin hedeflerimiz var, bunu da yaparken tabii ki inanılır güvenilir çözüm ortakları ile beraber ilerliyoruz ki Tırsan da Türk sermayeli bir firma olarak bizim yıllardır çözüm ortağımız olarak çalıştığımız, çok inandığımız ve sonunda kadar güvendiğimiz iş ortaklarımızdan bir tanesi. Dolayısı ile bu süreçte beraber yola devam etme kararı aldık. 30 aracı aldık. Bu inşallah bir başlangıç olacak; bu senenin ilerleyen dönemlerinde yeni projeler ile filomuzu daha da büyüterek yolumuza devam edeceğiz. Biz bu güne kadar insana ve çevreye saygı çerçevesinde yüksek standartlı ekipmanlar ve depolar ile hizmet ürettik, çünkü yaşadığımız çevreye bu şekilde de borcumuz var. Bunun da bir uzantısı olarak ADR’ye uyumlu araçlar ile filomuzu genişlettik. Dolayısı ile inandığımız ve bildiğimiz yolda büyümeye devam edeceğiz” .

TIRSAN’A GÜVENİYORUZ

İlk defa kiralama modeli üzerinden ilerlediklerini açıklayan Damla Alışan, projenin 36 aylık gibi bir dilimini kapladığını söyledi. “Bu bizim içinde bir yenilik” diyen Damla Alışan, şöyle devam etti: “Biz bugüne kadar herkesin uzman ğu konuya odaklanmasını, eksperi ğu işler doğrultusunda hayatını devam ettirmesi gerektiğini savunan bir firmayız. Bundan dolayı treylerin üretimi, bakımı, onarımı ve bütün gerekli ihtiyaçlarını Tırsan’ın sağlayacağına inandığımız için Tırsan ile yola çıktık. Tüm Tırsan ekibine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Sonuna kadar Tırsan’a güveniyoruz.”

İKİ TARAFDA MUTLU

DAF-Tırsan Genel Müdürü Ferda Özmen de yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Alışan, lojistik sektöründe sürdürülebilir bir başarı yakalamış ve çok önemli işlere imza atmış bir firma. Alışan Lojistik ile olan iş birliğimizden dolayı çok memnunuz ve bu iş birliğinin uzun dönem süreceğine inancımız tam. Bugün teslimatını gerçekleştireceğimiz 30 aracımızın şasi ve panelleri kataforez kaplamalı olup 10 yıl paslanmazlık garantisi altındadır. Bunun yanı sıra, Tırsan Perdeli Maxima semi-treylerleri Code XL Yük Emniyet sertifikasına sahiptir. Biz bu araçların teslimatını Alışan firmasına yapmaktan dolayı çok memnunuz ve hayırlı olmasını diliyoruz.”