Treyler
Giriş Tarihi : 17-04-2015 16:59   Güncelleme : 17-04-2015 16:59

OKT ADR'li treylerini sergiledi

Alanında dünyanın en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarı ’12. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı’ Petroleum İstanbul 2015 İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı.

OKT ADR'li treylerini sergiledi

Akaryakıt taşımacılığına yönelik tanker üretimleri ile çıktığı yola bugün petrol ve kimyasal türevleri, sıvı gıda ve gaz taşımacılığına hizmet eden basınçlı / basınçsız, izolasyonlu / izolasyonsuz tanker üretimleri ile devam eden OKT Trailer, fuarda sergilediği ADR sertifikalı tankerleri ile sektör oyuncularının ilgi odağı .

 

Bugüne değin yaklaşık 1600 adet tanker teslimatı gerçekleştiren OKT Trailer, Petroleum Fuarı’nda farklı tasarımlarda beş tankerini sergilerken Preciturbo boşaltım sistemini de tanıttı. Preciturbo sistemi ile aynı tankta bulunan farklı malzemeler, peş peşe sayılarak boşaltılabilir. Bu sistem ile boşaltım sonrası herhangi bir ürün karışımı olmaz ve buna bağlı mal kaybı yaşanmaz. Kollektör ve sayaç sisteminin içi sürekli olarak boş ve kuru kalır.

 

ADR mevzuatı konusunda tanker sektöründe üstlendiği öncülük rolü ile OKT Trailer, Petroleum Fuarında yoğun ilgi gördü. ADR konusunu sadece araç üreticisi olarak ele almayan OKT Trailer, bu düzenlemeyi aynı da bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyor. Bu yöndeki deneyimlerini paylaşarak müşterilerini ADR’ ye uygun ürünler hakkında bilgilendiriyor ve yönlendiriyor.