Treyler
Giriş Tarihi : 15-06-2015 16:54   Güncelleme : 15-06-2015 16:54

ADRli Bitüm Tankerin tanıtımı Batmanda yapıldı

Tırsan treyler bünyesinde 2002 yılından bu yana sıcak petrokimya ürünleri taşımacılığına yönelik Türkiye’nin ilk ADR mevzuatına uygun Bitüm Tankerini üreten Kässbohrer, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yenilendi.

ADRli Bitüm Tankerin tanıtımı Batmanda yapıldı

Yenilenen Kässbohrer Bitüm Tankeri, Batman’da düzenlenen organizasyonla bölgedeki sektör mensuplarına tanıtıldı. Tırsan Diyarbakır bayisi Gelecek Otomotiv de etkinlikte tam kadro yerini aldı. Etkinlikte Tırsan Diyarbakır bayisi Gelecek Otomotiv tarafından, merkezi Batman olan Özhancan Petrol firmasına 5 adet Kässbohrer Bitüm Tankeri satışı da yapıldı.

 

AVRUPALININ TERCİHİ KÄSSBOHRER

 

Tırsan tarafından üretilen Kässbohrer, Avrupa da başta Almanya olmak üzere İngiltere ve Polonya’ya ihracat yapan tek ADR’li tanker üreticisidir. Avrupa da ki büyük petrol ve bitüm taşımacılığı yapan firmaların ilk tercihi olan Kässbohrer, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda farklı pazarlara uygun çözümler üretmek adına ürün geliştirme faaliyetlerine devam etmektedir.

 

ADR MEVZUATINDA ÖNCÜ

 

2002 yılından bu yana Tırsan, ADR Mevzuatına göre tehlikeli madde taşınmasına uygun akaryakıt ve kimyasal madde tankerleri üretmektedir. Tehlikeli madde taşımacılığı değer zincirinde öncelikli olarak bir üretici olan Tırsan,  sektör lideri olmanın verdiği sorumluluk bilinci ile ADR mevzuatının uygulanması ve sahiplenilmesi konusunda öncüdür.

 

Tırsan, ADR mevzuatına uygunluk belgelendirmelerinde yetkilendirilen TSE’nin Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü’nden ‘Üretim Yeri Uygunluk’ ve akaryakıt taşıyıcı araçlar için ‘Tasarım Onay Sertifikası’ almaya hak kazanan ilk treyler üreticisidir.