Treyler
Giriş Tarihi : 30-10-2015 15:17   Güncelleme : 30-10-2015 15:17

Tırsan kalitesinden ödün vermiyor

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Faruk Ağdemir Lojistik, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet Tırsan SHG.S 40 konteyner taşıyıcı semi treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Tırsan kalitesinden ödün vermiyor

Bursa-Gemlik merkezli Faruk Ağdemir Lojistik, ağırlıklı olarak yurtiçinde konteyner taşımacılığı alanında lojistik hizmet vermektedir. Tırsan bayisi Bursa Ağır Vasıta tarafından Faruk Ağdemir Lojistik’e satışı yapılan 4 adet Tırsan SHG.S 40 konteyner taşıyıcı semi treyler, Tırsan’ın Adapazarı Fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Faruk Ağdemir Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Ağdemir, Satış Müdürü Şener Mutlu, Bursa Ağır Vasıta Bölge Müdürü Serkan Yazıcı ve Satış Temsilcisi İbrahim Çiftçi ile Tırsan Treyler Teslimat Uzmanı Serhat Engin katıldı.

 

Faruk Ağdemir Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Ağdemir, “Tırsan markasını öncelikli tercih etme sebebimiz araçların kalitesi ve Tırsan’ın pazar lideri olarak çalışma şartlarımıza en uygun araçları üretmesidir. Ayrıca araçların şasisinin cıvata bağlantılı olması yedek parça tedariki ve servis süresini azaltarak bize avantajı sağlamaktadır ” .

 

Ağdemir, “Öte yandan Tırsan konteyner taşıyıcılar, 20 ft ile 45 ft arasında ebatlarda konteyner taşıyabilme özelliğine sahip olmaları operasyonel işlerimizi kça kolaylaştırmaktadır. Araçların şasisinin mukavemetinin güçlü olması ve şasinin KTL kaplı olması da bizim için memnuniyet verici, bu sayede araçlarımızın 2.el değeri de yükselmektedir ” açıklamasında bulundu.