Deniz
Giriş Tarihi : 07-02-2016 23:40   Güncelleme : 07-02-2016 23:40

Hatay Ro-Ro’ya özel CMR sigortası

Hatay Ro-Ro, Aktiv TK Sigorta Aracılık Hizmetleri ile işbirliği anlaşması imzaladı. Yapılan işbirliği anlaşması çerçevesinde Hatay Ro-Ro, nakliyecilere özel CMR sigorta hizmeti vermeye başladı.

Hatay Ro-Ro’ya özel CMR sigortası

Hatay Ro-Ro, kurulduğu tarihten bu yana bölge taşımacılardan oluşan ortaklarına azami faydayı sağlamasına yönelik çalışmaları kesintisiz yürütüyor. Bu bağlamda uluslararası nakliyecilerin en önemli gereksinimlerinden birisi olan CMR Sorumluluk Sigortası, şirket yöneticilerinin girişimleri sonucu nakliyecilere sunulmaya başladı.

Şirket Genel Koordinatörü Mine Kaya, “Söz konusu faydalar sağlanırken yine en uygun teminat koşullarının oluşturulması da gözetildi. Yapılan çalışmalarda sigortacılığın bir hizmet işi olması nedeniyledir ki, ortaklarımızın ihtiyaçları ğunda en iyi hizmeti temin edebilmelerinin garanti altına alınabilmesi için özel hassasiyet gösterilmiştir. Gerek şirketimiz ve ortakları ile olan yoğun çalışma arzuları ve gerekse gelecek günlerdeki hizmet taleplerimize en iyi cevabı verebileceklerine olan inancımız ile Aktiv TK Sigorta Aracılık Hizmetleri şirketi ile çalışma kararı almış bulunmaktayız” .

ORTAK HAREKET

Hatay Ro-Ro Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güler ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Nakliye firmaları olarak en riskli işlerden birisini icra etmekteyiz. Çok pahalı ürünleri çok düşük ücretlerle taşımaktayız. Lojistik sektörü olarak ülke ihracatının öncüleri konumundayız. Taşımacılık sektörü her geçen gün dar boğaza girmekte, kazançlarımız düşerken bile Hataylı taşımacılar olarak işimizi her yönüyle en iyi şekilde yapmak, risklerimizi sigortalamaya çalışmaktayız. Bu çerçevede, sürekli olarak birlikte hareket eden Hatay Ro-Ro ortakları, bu alanda da güç birliği sağlamış, hizmet kalitesini ispat etmiş ve en uygun fiyatı sunan Aktiv Sigorta ile protokol imzaladı.”