Treyler
Giriş Tarihi : 02-03-2016 13:53   Güncelleme : 02-03-2016 13:53

Liderlik ağabeylikle olur!

Türkiye ve Avrupa treyler sektörünün lideri Tırsan, yine bir ilki gerçekleştirdi. Firma, 2 yıl olan treylerin garanti süresini 5 yıla uzatırken, finansman kısmında da vade oranlarını 5 yıla çıkarttı. Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, "Türk nakliye sektörü zor bir dönemden geçiyor, bizde onların rahat bir nefes almaları için elimizden gelini yaptık" dedi.

Liderlik ağabeylikle olur!

Tırsan treyler, Türkiye'de 51, Avrupa'da ise 335 yetkili servis noktası ile nakliye sektörüne hizmet veriyor. Yıllardır sektör liderliğini koruyan Tırsan, 2009 yılında kurduğu sektörün ilk Ar-Ge merkeziyle de müşterilerine pratik çözümler sunuyor.

BIRAK 2 YILDA PARA KAZANMAYALIM

Tırsan Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız ve Satış Sonrası Teknik Hizmetler Koordinatörü Okan Yasan ile basın toplantısı düzenleyen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, "Yıllardır sektörün öncüsü k. Sektör tarihinde önemli yer alıyoruz. 1969 yılında uluslararası nakliyeye başladık. 1974 yılında UND kuruldu. Tırsan olarak 1977 yılında üretime başladık. Bu tarihler baz alındığında bizzat 40 yıldır bu işin içindeyim. Nakliyecimiz zor bir dönemden geçiyor. Bizde alt yapımızı gözden geçirerek eksiklerimizi giderdik. Nakliye sektörünün dar ında yanında ğumuzu göstermek içinde garanti süremizi  5 yıla, vade süremizi de 5 yıla çıkartarak sektör lideri olarak bize yakışanı yaptık. Sadece 5 yıl garanti veriyoruz,  fiyatlarda artış olmayacaktır" .

"Garanti ve vade sürelerinin 5 yıla uzatılmasıyla finans sıkıntısı da yaşayacaksınız. Bunun için nasıl bir önlem aldınız" sorusu üzerine Çetin Nuhoğlu, "Bırak Tırsan olarak biz 2 yılda para kazanmayalım. Önemli olan nakliyecimizin ayakta kalması ve para kazanmasıdır. Gerek Avrupa'da gerekse Türkiye'de en fazla yetkili servis noktalarıyla da lideriz. Garanti sürelerinin uzamasıyla birlikte hem nakliyecimizi hem de yetkili servislerimizi güvence altına aldık. Amacımız nakliyecimize daha iyi hizmet sunmak" cevabını verdi.

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Destek ve güvenin çok önemli ğunu vurgulayan Çetin Nuhoğlu, şöyle devam etti: "Şubat ayı ihracat rakamlarımız açıklandı. Bir önceki yıla oranla yüzde 3 büyüme gerçekleşti. Yine Gaziantep ise yüzde 11 büyüme ğunu Gaziantep Ticaret Odası Başkanı ve Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı değerli kardeşim Eyüp Bartık açıkladı. Mutlu k. Böyle bir dönemde güzel haberlerin gelmesi bizleri mutlu ediyor. Bizde nakliyecimize destek olmak için garanti ve finansman vade sürelerimizi uzattık. Şuanda rakiplerimize 5 kat fark attık. Araçlarımızı ve yedek parçalarımızı sürekli geliştiriyoruz ve ürünlerimiz için verdiğimiz sözün her arkasındayız."

Garanti süresinin 5 yıldan daha fazla olup olmayacağı sorusuna ise Nuhoğlu şöyle cevap verdi: "İhtiyaca göre garanti süreleri uzayabilir ama şuan için 5 yıldır. Burada önemli olan nakliyecimize destektir."