Kara
Giriş Tarihi : 24-06-2016 16:25   Güncelleme : 24-06-2016 16:25

Özulaş'ta birlik ve beraberlik vurgusu

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren şirketlerden Özulaş A.Ş.'nin geleneksel iftar programı Ataşehir Silence İstanbul Hotel’de yapıldı. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programı birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Özulaş'ta birlik ve beraberlik vurgusu

Özulaş'ın özel halk otobüsleri camiası ile birlik ve beraberliği arttırmak, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu en üst düzeye çıkarmak ve ortaklarını bir araya getirip kaynaştırmak amacıyla yaptığı Geleneksel iftar programı yoğun ilgi gördü.

İftar programının sponsorluğunu ise  Temsa, BMC ve Karsan otobüslerinin bayii FSM Demirbaş Otomotiv yaparken, iftar programına İETT yöneticileri, İstanbul özel halk otobüs şirketlerinin yöneticileri, sektör temsilcileri, otobüs üretici firma temsilcileri, bankacılar, sigortacılar ile Özulaş AŞ. esnafı katıldı. İftar programının açılışını ve takdimini ise Özulaş Genel Müdürü İsmail Yolcu yaptı.

SALONLARA SIĞMADI

Yapılan duaların ardından davetlileri selamlayan Özulaş AŞ. Yönetim Burulu Başkanı Göksel Ovacık, "Ramazan ayında birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek adına iftara yoğun ilgi gösteren esnafımız salonlara sığmadı. Bir dahaki iftar programlarımızı daha geniş mekan olan Yenikapı ve Maltepe sosyal etkinlik alanlarında yapalım Sektörde birlik beraberlik çok önemli. Geleneksel Özulaş iftarında esnafımızla buluşmaktan büyük memnuniyet duyduk" .

ESNAF YOL GÖSTERDİ

Toplu ulaşım sektör mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ise şöyle konuştu: "Uzun yıllardır özel halk otobüsü sektörüne hizmet ediyoruz. Temsa, BMC ve Karsan firmaları ile birlikteliğimiz sizlerin desteği ile devam etmektedir. Esnaflarımızın talep ve tavsiyeleri bize her yol göstermiştir. Toplu ulaşım camiası ile birlikteliğimiz her devam edecek."