Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-07-2016 18:33   Güncelleme : 13-07-2016 18:33

Hyster, Türkiye forklift pazarını genişletiyor

Forklift, istif makinesi ve liman ekipmanları üretici Amerikan HYSTER, yeni bir yapılanma ile Türkiye’deki iş ortağı TSM GLOBAL ile büyüme ve yatırım atağına geçti. Firma Türkiye’de üretim yatırımı yapmayacak. Ancak bayiiler üzerinden satış ve yeni bayii açılışları yaparak ilerleyecek.

Hyster, Türkiye forklift pazarını genişletiyor
Forklift, istif makinesi ve liman ekipmanları üretici Amerikan HYSTER, Türkiyedeki iş ortağı TSM GLOBAL ile büyüme ve yatırım konularını Çırağan Otelde düzenledikleri basın toplantısıyla anlattı. Toplantıya, TSM Global CEOsu Taner Sönmezer, HYSTER Avrupa Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Başkanı Harry Sands ve HYSTER Avrupa Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Başkanı Yardımcısı Frank Ulbricht katıldı.
 
90 YILLIK GEÇMİŞE SAHİP FİRMA
Amerikan Hyster ve TMS Globalin birlikteliğini ve yatırımlarını anlatan TSM Global CEOsu Taner SÖNMEZER, HYSTER, 140dan fazla farklı modelde akülü ve dizel forkliftler, depo içi istif makineleri, konteyner elleçleme makineleri, büyük sanayi forkliftleri ile 1 tondan 52 tona kaldırma kapasitesi sunan alanında dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip markadır. 90 yıllık geçmişe ve güçlü bir kurumsal yapıya sahip, kimyadan endüstriye, otomotivden perakende sektörüne, madencilikten ağır sanayiye, limanlardan büyük lojistik merkezlerine kadar geniş bir sektöre hitap eden Amerikan HYSTER, Türkiye ve bölge ülkeleri pazarının potansiyelini daha iyi değerlendirmek ve bölgesel güç oluşturmak adına böyle önemli bir karara imza attı. 23 yıllık sektör tecrübem, güçlü ve deneyimli ekibim ve Türkiyenin ına dağılmış yaygın ve etkin satış ve satış sonrası ağı ile bu büyük grubun temsilcisi ve iş ortağı olmaktan gurur duyuyorum. 
 
İLLERE BAYİLİK VERİLECEK
Köklü geçmiş ve kurumsal kimliğe sahip HYSTER markası, dünyanın her yerinde müşteriye sağladığı güven ve desteğin yanı sıra üstün satış sonrası hizmetleriyle de bilinmektedir. Türkiyede bu yeni dönemde sektördeki gerçek 7/24 hizmet mantığını ülkemizde sanayici ve tüm kullanıcılarımızla tanıştıracağız. Son iki yıldır sektörün parlayan yıldızı TSM GLOBAL AİLESİ olarak, İstanbul Genel Müdürlük ve Asya Bölge Müdürlüğü ile İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğüne ilaveten Ankara, İzmir, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Bursa, Antalya başta olmak üzere yurt çapına dağılmış bayilerimiz ile etkin bir satış ve satış sonrası hizmetler ağı kurduk. Şu an bayilerimizle birlikte 500 kişilik bir aileyiz ve yılsonuna kadar yapacağımız yeni yatırımlar ile bu sayıyı 1000 kişilik istihdama çıkarmayı planlıyoruz. Bu sayede Türkiyede hâlihazırda kullanılmakta olan binlerce HYSTER marka makinelerimize daha da iyi servis ve yedek parça hizmeti verebileceğiz. Ülkemiz sanayicileri, iş adamları ve yatırımcıları HYSTER markasının kendilerine sağladığı avantajlarla, kendi sektörlerinde, büyük rekabet üstünlüğü de sağlayacaklardır. HYSTER in Güçlü Makine-Güçlü Ortak sloganı ile özetlediği dayanıklılığı, performansı ve verimliliği sayesinde, Ülkemizin gelişimine ve büyük yatırımlarına katkı sağlayacağız .
 
140TAN FAZLA DEĞİŞİK ÜRÜN
HYSTER Avrupa Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Başkanı Harry Sands ise, öncelikle İstanbul da bu güzel ve önemli günde Siz kıymetli basın mensupları ile birlikte ğu için çok mutlu ğunu belirterek sözlerine başladı... Sands, konuşmasını şöyle sürdürdü: HYSTER adına hepinize burada ğunuz için çok teşekkür ederim. HYSTER olarak dünyanın farklı ülkelerinde farklı ihtiyaçlara yönelik yük kaldırma, elleçleme ve istifleme makineleri pazarına eşsiz ürünler sunuyoruz. HYSTER, geçmişi 90 yıl öncesine dayanan köklü ve uluslararası bir yapıyı simgeliyor. Bu yapı 750 farklı endüstriyel uygulamaya 140dan fazla değişik ürün üretip, bunları 130 dan fazla ülkede satışını yapan yüzbinlerce faal makineye hizmet götüren dev bir yapıdır. HYSTER, dünya çapında her noktada çeşitli yükleri taşırken, en önemli amacı kullanıcıya kolayca kullanabileceği, bakımını basit bir şekilde yapabileceği, ve uzun arızasız bir şekilde çalışıp, ekonomik ömrü dğunda da yüksek değerle değiştirebileceği ürünler sunmaktır. HYSTER ürünleri yakından incelendiğinde ne kadar sağlam ve sade yapıda kları hemen fark edilebilir. HYSTER dünya çapında haklı unvanını ürünlerinin üstün özelliklerine ve bu ürünleri çalışır kılmaktaki başarısına borçludur. HYSTER bugün binlerce çalışanı kendi alanında en önde gelen firmalar arasında yer almıştır ve her geçen yıl teknolojiye ve mükemmelleştirmeye yaptığı yatırımlar ile daha da ileriye doğru gitmektedir."