Treyler
Giriş Tarihi : 20-06-2017 09:54   Güncelleme : 20-06-2017 09:54

Mutlubaş, Tırsan ile mutlu

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ebam Uluslararası Nakliyat, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet treyleri teslim alarak araç filosunu güçlendirdi.

Mutlubaş, Tırsan ile mutlu

Tırsan tarafından İzmir merkezli Ebam Uluslararası Nakliyat'a satışı yapılan 40 adet Tırsan Perdeli Mega Semi-Treyler, Adapazarı Fabrikası'nde düzenlenen tören ile teslim edildi. araç teslim törenine Ebam Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş, Genel Müdürü Sezer Soner, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ile firma personeli katıldı.

GÜVEN VE İŞBİRLİĞİ ALIYORUZ

Ahmet Mutlubaş, Ebam Uluslararası Nakliyat ile 2005 yılından bu yana taşımacılık hizmeti verdiklerini açıkladı. Ağırlıklı askılı tekstil ve otomotiv yedek parça taşımaları yaptıklarını dile getiren Mutlubaş, firma olarak kuruldukları günden beri hep Tırsan markalı ürünler ile filoyu güçlendirdiklerini söyledi. Mutlubaş, “Tırsan’dan bugüne kadar 250 adet treyler aldık. Biz sadece treyler değil, aynı da güven ile birlikte işbirliğini satın alıyoruz.  Her geçen yıl işbirliğimizin daha da gelişmesini hedefliyoruz. Fabrikayı gezme şansımız . Türkiye'de mühendislerimiz tarafından tasarlapı, Türk işçileri tarafından üretilen bu araçların başta Avrupa olmak üzere dünyanın bir çok yerine satılması ise bize ayrı bir gurur yaşattı” .

ÜLKEMİZE DEĞER KATIYORUZ

Avrupalı kullanıcıların Tırsan memnuniyetini dile getirerek sözlerine başlayan Çetin Nuhoğlu ise şöyle konuştu: “Bir Türk firması olarak bu başarıyı elde etmek önemliydi. Bu noktaya gelmemizde Türkiye’deki dostlarımızın büyük katkısı var. Türkiye’de açık ara pazar lideriyiz. Biz burada sadece montaj yapmıyoruz. Toplam bin 500 çalışanımızla müşterilerimiz için katma değeri yüksek ürünler üretiyoruz.  Buradan çıkan ürünler Türk sanayisinin, Türk işçisinin ürünüdür. Bunu bilen ve anlayan dostlarımız hep yanımızdalar ve birlikte yol alıyoruz. Ebam, bizim 2005 yılından bu yana çalıştığımız bir firma. Ahmet Mutlubaş'ın babası işi başlattı, şimdi de Ahmet Mutlubaş'a  devretti. Türkiye’deki şirketlerin bir sonraki nesil tarafından büyütülerek devam ettirilmesi çok önemli. 100 adetlik bir anlaşma yaptık ve son 40 ani teslim ediyoruz.”