Treyler
Giriş Tarihi : 20-07-2017 23:31   Güncelleme : 20-07-2017 23:31

Arkas 5 adet treyler aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Arkas Lojistik, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet treyleri teslim alarak filosuna dahil etti.

Arkas 5 adet treyler aldı

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Arkas Lojistik’e satışı yapılan 5 adet SCSX+ Perdeli Maxima Plus semi-treyler, Tırsan’ın Adapazarı Fabrikası tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Arkas Lojistik Ulaştırma Müdürü Melik Soysal ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile firma personeli katıldı.

GELİŞMİŞ GÜVENLİK DONANIMI

Arkas Lojistik Ulaştırma Müdürü Melik Soysal, “Tırsan SCSX+ treylerler 3 metre iç net yükseklik, mekanik çatı kaldırma sistemi, kayar yan perde ve kayar çatı sistemi ile birlikte, çift seviye sürüş sunan özel süspansiyon sistemi, yük emniyet sertifikaları, gelişmiş güvenlik donanımları gibi pek çok özelliği bir arada sunuyor. Farklı çekici tiplerine uygun olarak kullanım sağladığımız Tırsan SCSX+ treylerler bizim için çok büyük avantajlar sağlıyor. Bu sebeplerden ötürü Tırsan ilk tercihimiz ” .

ARKAS ALANINDA ÖNCÜ

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Arkas bizim saygı duyduğumuz bir şirkettir. Özellikle intermodal taşımacılıkta yaptıkları çalışmalar ve farklı taşıma tiplerinde öncü olmaları hep dikkatimizi çekti. Çok uzun yıllardır devam eden bir işbirliğimiz var. Bu işbirliğinin sürmesi konusunda ve Tırsan’a duydukları güven için kendilerine teşekkür ediyorum.”