Treyler
Giriş Tarihi : 02-08-2017 10:48   Güncelleme : 02-08-2017 10:48

Arkas istedi Otokar yaptı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Arkas Lojistik, 2017 yılında yaptığı araç yatırımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma son olarak Otokar'a özel sipariş verdiği 20 adet ADR'li her yüke uygun semi treyleri teslim aldı. Yeni alım ile birlikte Arkas'ın filosundaki araç sayısı 980 adete ulaştı.

Arkas istedi Otokar yaptı

Otokar, lojistik sektöründe müşterinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor. Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından Arkas Lojistik, yeni platform semi-treyler yatırımında işi emin ellere emanet etti; Otokar, Arkas Lojistik için özel olarak tasarladı ve üretti. Otokar bayii Büyükkarcı Otomotiv tarafından Arkas Lojistik'e satışı yapılan 20 adet özel yapım semi treyler, Sakarya Fabrikası'nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Arkas Lojistik Ulaştırma Müdürü Melik Soysal, Filo Müdürü İlkay Görentaş, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ve firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Büyükkarcı Otomotiv'den ise firma sahibi Tümay Büyükkarcı hazır bulundu.

OTOKAR HEP ÖNCÜ

Her daim müşterilerine özel çözümler sunduklarının altını çizen Murat Tokatlı, “Otokar’ın bu başarısının altında son 10 yıldır Ar-Ge için gerçekleştirdiği 388 milyon TL’lik yatırım ve nitelikli insan kaynağı var. Fikri mülkiyet hakları Otokar’a ait olan ürünlerimiz, ihtiyaca uygun esnek üretim kabiliyetimiz ile nakliye ve lojistik sektöründe uluslararası arenada sektörün önde gelen üreticileri arasında yer alıyoruz. Arkas Lojistik ile uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz var. Hizmet verdiği sektörde öncü bir kuruluş olma vizyonuyla yatırımlarına aralıksız devam eden Arkas Lojistik’e bir kez daha Otokar’ı seçtikleri için teşekkür ediyorum. Çok amaçlı olarak Arkas Lojistik için özel olarak ürettiğimiz, kuruyük, sac rulo ve konteyner taşımacılığına uygun 20 adet semi-treylerlerin hayırlı olmasını diliyorum” .

TEK ARAÇLA ÇOKLU TAŞIMA

Melik Soysal ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Büyüme hedefimiz doğrultusunda gerekli yatırımlarımızı yapıyoruz. Farklı ekipmanlar ile hizmet çeşitliliğimizi artırarak müşterilerimizin çeşitli taşıma ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için çalışıyoruz. Filomuza kattığımız bu ekipmanlar; piyasada 13-60 olarak bilinen, alüminyum kapaklı, BPW dingilli semi treylerle kuru yük taşımasında gücümüzü arttırırken; ADR regülasyonuna uygun fren ve elektrik donanımları ile güvenlik standartlarımızı en üst seviyeye taşımış oluyoruz. Yeni semi-treylerlerimizi; tek ekipman ile çoklu taşıma tiplerine hitap edebilecek şekilde dizayn ettirdik. Üç aracın özelliğini tek bir araçta birleştirdik. Üstelik yeni aracımız T9 sertifikasına sahip. 12 adet konteyner kilidi ile çift 20’lik, 40’lık ve 30’luk konteyner taşıyabileceğiz ve rulo sac taşımaya uygun havuz özelliğiyle de her tip rulo sac taşımasını yapabileceğiz. Bu özelliklerle yeni ekipmanlarımızı hem yurt içi dağıtım projeleri hem konteyner taşımacılığı hem de FTL taşımalarında kullanabileceğiz.”