Treyler
Giriş Tarihi : 24-07-2018 18:42   Güncelleme : 20-01-2019 01:26

Semih'in yatırımı Tırsan'a

Semih Lojistik, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği çift kademeli sürüş yüksekliği sayesinde farklı çekici modellerinde kullanılabilen 10 adet Perdeli Multi Ride treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Semih'in yatırımı Tırsan'a

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Semih Lojistik'e satışı yapılan araçlar, Tırsan'ın Adapazarı tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Semih Lojistik sahipleri Güngör Bulut, Necmettin Bulut, Hasan Bulut, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Yöneticisi Recep Demirci katıldı.

HERKES MUTLU MESUT

Semih Lojistik sahiplerinden Güngör Bulut, “Karayolu taşımacılığında Tırsan’dan büyük destek alıyoruz. Ürün kalitesi ve her yerde ulaşılabilir geniş servis ağı ile bugüne kadar operasyonlarımızı kesintisiz gerçekleştirdik. Bunun müşteri tarafına yansıması da çok pozitif . Biz Tırsan’dan son derece memnunuz, müşterilerimiz de aynı şekilde bizden memnun. Yeni aldığımız araçlarla operasyonlarımızı çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu treylerleri filomuzdaki farklı çekici modellerinde de kullanabilecek olmanın verdiği avantajla birlikte, araçların sunduğu daha fazla yük yükleme opsiyonu ve hacimli yüklerin kolayca yüklenmesini sağlayan teknik özellikleri de işimizi kolaylaştıracak” .

YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da Perdeli Multi Ride’ların Türkiye’nin en büyük filoları tarafından tercih edildiğini belirterek, Semih Lojistik’in yaptığı seçimle, firmanın işine ne kadar hakim ğunu gösterdiğinin altını çizdi. Nuhoğlu, “Perdeli Multi Ride’ın sunduğu avantajlara ek olarak; arka açılır baba, arka yanaşma sensörü, balata aşınma uyarı sistemi, lastik aşınma uyarı sistemi ve seyir verilerinin alınabileceği smartboard gibi geniş bir yelpazede teknolojik özellikler sunuyoruz. Bu dikkatli ve titiz yaklaşım, firmanın işinde ne kadar profesyonelleştiğinin ispatıdır” ifadesini kullandı.