Lojistik
Giriş Tarihi : 30-09-2019 18:35   Güncelleme : 14-10-2019 10:21

Türkiye'de yeni deposunu açtı

Türkiye’deki büyümesine ve yatırımlarına devam eden Gefco Türkiye, yeni depo ve gümrüklü alan yatırımı ile müşterilerine sunduğu katma değerli hizmetlerini çeşitlendirdi. Çayırova’da 20 bin m2'lik alan üzerine kurulu yeni Gefco Lojistik Merkezi, tehlikeli madde ve ısı kontrollü ürün grupları dışındaki tüm ürün gruplarına hizmet verebilecek biçimde tasarlandı.

Türkiye'de yeni deposunu açtı

Farklı sektörlere özgü çeşitli ihtiyaçları karşılayabilmek için firmalara özel depolama çözümleri geliştiren Gefco Türkiye, yeni deposunda sanayi üreticileri ve iki tekerlekli araçlar için de hizmetler sunacak. Gefco Türkiye’nin Çayırova’daki yeni deponun 15 bin m2’si serbest depo ve ofis alanı olarak planlandı. Gümrüklü alan olarak kullanılması planlanan 5 bin m2’lik alan ise, Derince Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyete geçti.

KATMA DEĞERLİ HİZMET

Gefco Türkiye Müdürü Denis Renard, bölgedeki organik büyümenin devam ettireceğini açıkladı. Renard, yeni depo yatırımıyla şirketin global vizyonuna paralel olarak Türkiye’de hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ettiğini vurguladı. Denis Renard," Müşterilerimize karayolu, havayolu, denizyolu gibi nakliye hizmetlerinin yanı sıra Gefco Gümrük Müşavirliği ile her türlü ithalat, ihracat, antrepo işlemlerini ve transit gümrük işlemlerini yapıyoruz. Yeni yatırımlarımızla tedarik zincirinin her halkasını kendi bünyemizde barındırdık. Bu sayede de müşterilerimize katma değerli hizmetler sunuyoruz" dedi.