Treyler
Giriş Tarihi : 28-09-2020 14:37   Güncelleme : 28-09-2020 14:37

Krone, şaha kalktı

Alman treyler uzmanı Krone, Tire’deki fabrikasından Türkiye’nin dört bir yanındaki nakliyecilere ve büyük lojistik filolarına teslimatlarını sürdürüyor. Son olarak merkezi İstanbul’da bulunan ve Mark Multimodal firmasına 10 adet Profi Liner teslimatı yaptı.

Krone, şaha kalktı

Lojistik sektöründe ağırlıklı olarak Ukrayna, Rusya ve Belarus operasyonları gerçekleştiren Mark Multimodal firması, araç yatırımlarında tercihini Krone'den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği treyleri, firmanın İzmir Tire’deki fabrikasından teslim aldı. Araç teslim töreninde Krone Türkiye CEO Rıza Akgün ve Mark Multimodal Genel Müdürü Onur Güvenler de hazır bulundu.

SEKTÖRÜN YANINDA
 
Krone Türkiye CEO Rıza Akgün, “Alışık olmadığımız hikayelerle hatırlanacak olan 2020 yılını, ülkemizin en az kayıpla atlatacağına inancımız tamdır. Mark Multimodal yönetimini fabrikamızda misafir ettik ve işbirliğimizi taçlandıran teslimat törenimizi icra ettik. 2020 yılının ikinci yarısı, özellikle sektörümüz açısından çok hızlı bir toparlanmaya ve canlanmaya da sahne oldu. Bu durum da sanıyorum ki sadece bizim değil, sektördeki tüm paydaşlarımızın da içinde bulunduğumuz zor şartlara rağmen ekstra bir motivasyon ile çalışmasını sağlıyor. Krone olarak, Türk nakliyecisinin en yakınındaki lojistik çözüm ortağı olma prensibimizi sürdüreceğiz. Türkiye’de bu fabrikayı açtığımız ilk gün; ‘Türk nakliyecisi, Krone’nin buradaki varlığıyla üst düzey kaliteye daha uygun fiyata erişebilecek’ demiştim, ilk günden beri nakliyecimizin hem en yakınındayız hem de yeni fırsatlar ve yeni avantajlar yaratma konusunda oldukça cömerdiz” dedi.

ARAÇLAR KALİTELİ

Konuya ilişkin Mark Multimodal Genel Müdürü Onur Güvenler ise şöyle konuştu: “İş ahlakımız gereği, her geçen gün müşterilerimize sunduğumuz hizmeti nasıl geliştirebilir, nasıl daha iyi bir noktaya getirebiliriz diye düşünüyoruz. Yatırımını yaptığımız araçlar, bu noktada gereksinimlerimizi tam anlamıyla karşılayan, uzun ömürlü ve üst düzey kaliteye sahip araçlar. Müşterilerimizden de olumlu karşılıklar alacağız ve büyüme ivmemizi arttırarak sürdüreceğiz. Krone Türkiye yetkililerine desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Ülkemiz ve tüm dünya zor bir sürecin içerisinden geçiyor. Mark Multimodal olarak biz, üzerimize düşen görevi en güzel şekilde icra etmeye çalışıyoruz.”