Treyler
Giriş Tarihi : 23-10-2020 22:21   Güncelleme : 23-10-2020 22:21

ABC’nin adresi Tırsan

Treyler üretiminde sektörün önde gelen firmalarından Tırsan, teslimatlarına devam ediyor. Lojistik sektörünün öncü kuruluşlarından ABC Lojistik, araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 200 adet treyler alımı yaptı. Yeni alımla birlikte ABC’nin filosundaki araç sayısı 625’e yükseldi.

ABC’nin adresi Tırsan

Tırsan tarafından ABC’e satışı yapılan araçlar, Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine; ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, yönetim kurulu üyeleri Ali Bilen ve Atakan Bilen ile şirket Müdürü Hüseyin Cingi katıldı. Törende Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç’da hazır bulundu.

HER ZAMAN YANIMIZDA

ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, “Firmamız özellikle tren ve deniz yolu taşımacılığı yapmaktadır. Yeni alımını yapmış olduğumuz intermodal taşımacılığa uygun Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus araçlar ile filomuzu daha da güçlendirerek, hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlayacağız. Ayrıca, Tırsan’ın sahip olduğu geniş satış sonrası servis ağına ve kaliteli hizmetlerine duyduğumuz güven sonsuz. Tırsan, ihtiyaç duyduğumuz her koşulda yanımızda. Tırsan ile uzun yıllardır devam eden başarılı bir işbirliği içerisinde olmaktan çok memnunuz. Filomuzda,  her zaman en donanımlı ve verimli ekipmanları kullanıyoruz.  Bundan dolayı treyler yatırımlarımızda her zaman tek tercihimiz Tırsan’dır” dedi.

KULLANIM KOLAYLIĞI

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “ABC Lojistik’in bugün teslimatını yapmış olduğumuz 200 adetlik Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus araçlarını özellikle tercih etme nedeni, treylerlerin sahip olduğu arka açılır baba sistemi sayesinde 600 mm ekstra arka giriş genişliği sağlamasıdır. Araç bu özelliğiyle müşterimize operasyonlarında büyük avantaj sağlamaktadır. ABC Lojistik’in ihtiyaçlarını karşılayan bir diğer önemli neden, aracın intermodal taşımacılığa uygun tren yükleme sistemi opsiyonun olmasıdır. ABC Lojistik’in filo yatırımında yine Tırsan’ı tercih etmesinden büyük memnuniyet duyuyor ve başarılı iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz”