Teslimatlar
Giriş Tarihi : 06-11-2020 22:00   Güncelleme : 06-11-2020 22:00

DAF ile büyüyor

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Logitrans, 2020 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini DAF’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 30 adetlik alımın ilk 10 adedini teslim alarak filosuna dahil etti.

DAF ile büyüyor

Rusya, Avrupa ve Kazakistan başta olmak üzere Baltık ve B.D.T. ülkeleri ile Asya ve Doğu Avrupa'yı içine alan bölgenin lider ve öncü lojistik firması Logitrans, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Temelleri 90'lı yıllarda atılan ve uluslararası lojistiğin Türkiye’deki önemli oyuncularından biri olan Logitrans, zengin filosuna dahil ettiği DAF XF 480 SC model araçları, özellikle verimliliği ve etkin performansı sebebiyle tercih ettiğini açıkladı. DAF bayii Mertsan tarafından satışı yapılan araçlar, Tuzla tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Operasyon Direktörü Gökhan Yurtyapan ve Mertsan Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Karahasan ile şirket yetkilileri katıldı.

GÜVENLİ VE KALİTELİ

Güvenli ve hızlı taşımaya önem verdiklerini belirten Gökhan Yurtyapan, uzun soluklu bir iş birliğini de Mertsan ile yaptıklarını açıkladı. Yurtyapan, “Taşımacılığın yanı sıra depolama, tedarik zinciri çözümleri, E-İhracat hizmetleriyle 360 derece servis hizmeti veriyoruz. Avrupa, BDT Ülkeleri, Rusya başta olmak üzere teslimat yaptığımız alanlar sürekli genişliyor. Yeni araçlarımız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kısa zamanda yola çıkacaktır. Özellikle yakıt tasarrufu, güvenli yol tutuş ve satış sonrası hizmetlerin lojistik çözümler sunan firmalar için büyük önem taşıdığının farkındayız. DAF markalı araçların satın alınmasında bu hususlar, etkili rol oynamaktadır” dedi.